Campanii

Campanii

Bonus Card aduce 10% bonus la cumpărături pe Kuponiada.ro

București, 3 noiembrie 2011 – Posesorii cardului de credit Bonus Card beneficiază, începând cu luna noiembrie, de condiții speciale la plata cu acest card pe site-ul de reduceri Kuponiada.

Ca urmare a încheierii unui parteneriat între Garanti Bank și Kuponiada, utilizatorii Bonus Card beneficiază, în perioada noiembrie 2011 – mai 2012, de un bonus de 10% din valoarea voucherelor achiziționate de pe site-ul Kuponiada. Acest bonus va fi acordat în Kuproni, monedă virtuală cu care pot fi făcute cumpărături pe acest site de reduceri, a cărei echivalență este 1 Kupron = 1 RON. Kupronii nu sunt transferabili în RON, putând fi utilizați doar pentru comenzile viitoare de pe Kuponiada.ro. Ulterior, când un client dorește să cumpere un voucher, plătește mai puțin cu ajutorul Kupronilor colectați.

Pentru mai multe informații

Garanti Bank lansează concursul cu premii „România sălbatică”

18.10.2011 - În perioada 18 -30 octombrie 2011, Garanti Bank desfășoară concursul cu premii „România sălbatică”, adresat tuturor persoanelor fizice care sunt fani ai paginii de Facebook a Garanti Bank, www.facebook.com/GarantiBankRomania. Concursul constă în acordarea de voturi cel puțin unei fotografii aparținând galeriei „România sălbatică” afișată pe pagina de Facebook a Garanti Bank, prin intermediul opțiunii „LIKE”.

Pentru mai multe informații

Garanti Online sarbatoreste 4 ani de la lansare printr-un concurs cu premii

17.10.2011 - Cu ocazia a 4 ani de la lansare, serviciul de internet banking, Garanti Online, a ales să sărbătorească această aniversare împreuna cu utilizatorii săi. Aceştia vor fi cei care vor primi cadourile aniversare, sub formă de puncte bonus, acordate în urma unui concurs cu tragere la sorţi.

Pentru mai multe informații

Garanti Bank lansează cardul de debit pentru persoane juridice

17.01.2011 – Garanti Bank lansează Business Debit Card, cardul de debit emis în RON, sub sigla Maestro, dedicat persoanelor juridice și persoanelor fizice autorizate. Noul card permite efectuarea de retrageri de numerar la ATM-urile și terminalele POS din țară și din străinătate, plăți la comercianți și pe internet, fiind un instrument de plată comod și sigur, prin care clienții își reduc considerabil riscul gestiunii tranzacțiilor cu numerar.

Pentru mai multe informații

Garanti Bank oferă bonus la cumpărăturile efectuate cu cardul de debit

15.09.2010 - Garanti Bank oferă clienților săi o nouă facilitate atașată cardului de debit GarantiBank24: posibilitatea de a acumula bonus la tranzacțiile realizate la comercianți. Astfel, pentru toate cumpărăturile achitate cu cardul de debit emis de Garanti Bank la orice comerciant din România sau din străinătate, posesorii acestuia vor primi automat un bonus din valoarea tranzacțiilor efectuate.

Pentru mai multe informații

Pagina Principală

Copyright © 2010, Garanti Bank