Comunicate de presa

Bonus Card oferă clienților săi primul partener hypermarket: magazinul Real

03.01.2011 – Garanti Bank și hypermarketul Real au încheiat un parteneriat care permite utilizatorilor cardului de credit Bonus Card să beneficieze de condiții speciale la plata cu acest card în toate hypermarketurile Real. În rețeaua de 25 magazine Real, clienții Bonus Card pot achiziționa produse electronice în 10 rate fără dobândă și orice alte produse în 4 rate fără dobândă. În plus, aceștia obțin 0,5% bonus din valoarea cumpărăturilor plătite cu acest card de credit și pot folosi în același timp bonusul acumulat anterior pe card pentru cumpărături gratuite.

„Prin parteneriatul încheiat cu magazinul Real completăm rețeaua de comercianți Bonus Card cu primul nostru partener hypermarket, extinzând astfel numărul de locații unde clienții noștri beneficiază de condiții speciale la cumpărături, facilitându-le o plată relaxată. Odată cu încheierea acestui parteneriat ne bucurăm să lansăm și o ofertă promoțională pentru plata în rate fără dobândă, fiind astfel mai aproape de clienții noștri într-o perioadă în care aceștia au de efectuat multe cumpărături prilejuite de sezonul sărbătorilor de iarnă.”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

„Din dorința de a extinde posibilitățile de plată oferite clienților noștri și de a diversifica serviciile financiare pe care le punem la dispoziție în cadrul magazinelor real,- am dezvoltat un nou parteneriat, de data aceasta cu Garanti Bank. Unul dintre beneficiile pe care le oferim  posesorilor de Bonus Card îl reprezintă posibilitatea de a achiziționa cu dobândă  0% atât produse electonice cât și alimentare”, a declarat  Adriana Pita, Division Manager  real,- Hypermarket Romania.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din România, un instrument de plată inteligent care îi răsplătește pe consumatori cu bonusuri atunci cand fac cumpărături atât în țară cât și în străinătate. În rețeaua de peste 4,200 de magazine partenere din România, utilizatorii acestui card pot achiziționa produse în rate fără dobândă și pot câștiga bonusuri din valoarea cumpărăturilor achitate cu Bonus Card.  Bonusurile colectate în urma tranzacțiilor pot fi folosite ulterior pentru cumpărături gratuite în cadrul acestei rețele.


Pagina Anterioara

Pagina Principală

Copyright © 2010, Garanti Bank