Comunicate de presa

Cel mai recent Raport Macroeconomic al Garanti Bank

Bucureşti, 6 decembrie 2016 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, estimează pentru anul viitor încetinirea ritmului de creștere economică. Astfel, în 2017 este anticipată o creștere a produsului intern brut de până la 3.7%, în contextul în care se așteaptă ca evoluția consumului să revină la nivelul avut înainte de stimulente (reducerea TVA-ului în iunie 2015, și în ianuarie 2016, precum și creșteri salariale în sectorul public). Totuși, potrivit celui mai recent Raport Macroeconomic al Garanti Bank, corespunzător celui de-al treilea trimestru, PIB-ul a crescut în primele nouă luni ale anului cu 4.9%, puternic impulsionat de consum.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank estimează că BNR nu va majora rata dobânzii cheie până la finalul anului

Bucureşti, 4 august 2016 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, estimează că Banca Națională a României nu va majora rata dobânzii de politică monetară până la jumătatea lui 2017, potrivit raportului macroeconomic al băncii, aferent celui de-al doilea trimestru al acestui an.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lanseaza Campania "La vie en rose"

Micul Paris, 5 iulie 2016 - Este locul perfect ȋn care poţi să o întâlnești pe Girafelle Bonusoise, girafa pasionată de cumpărături, amatoare de promoţii și cel mai mare fan Bonus Card.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank si-a majorat capitalul social cu 22,3 milioane de euro

București, 27 iunie 2016 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a finalizat procesul de majorare a capitalului social cu suma 22,3 milioane de euro. Injecția de capital are drept scop sprijinirea și finanțarea creșterii organice a băncii pe piața locală.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank estimeaza o crestere de 3,7% a PIB in 2016

București, 18 aprilie 2016 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, estimează anul acesta o creștere puternică a produsului intern brut (PIB), de 3,7%, ca urmare a accelerării consumului, potrivit celui mai recent Raport Macroeconomic, corespunzător primului trimestru al acestui an.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank modifica avansul minim la creditele imobiliare in euro

București, 4 aprilie 2016 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, modifică politica de creditare la împrumuturile imobiliare în euro. Astfel, avansul minim pentru un credit de investiții imobiliare în euro devine 40% începând cu luna aprilie.

Pentru mai multe informaţii

Grupul Garanti Romania și-a triplat profitul net în 2015 și a ajuns la 100,4 milioane lei

București, 29 februarie 2016 - Garanti Group Romania, unul dintre cele mai inovatoare și mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a înregistrat un profit net de 100,4 milioane lei în 2015, de trei ori mai mult decât în 2014. Veniturile nele ale grupului s-au ridicat anul trecut la 535,4 milioane lei, iar volumul total al activelor a crescut cu 16,1%, ajungând la 10,55 miliarde lei.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Leasing deschide un nou punct de lucru în Arad

București, 1 februarie, 2016 - Garanti Leasing, parte a Grupului Garanti România, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare grupuri financiare de pe piața locală, deschide un nou punct de lucru în Arad.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a încheiat un parteneriat cu UPC România

București, 28 ianuarie 2016 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a semnat un parteneriat cu UPC România, membră a Liberty Global, cea mai mare companie internaţională de cablu din lume.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Group Romania a înregistrat o creștere de 8% a profitului net în primele nouă luni ale anului

București, 15 Decembrie 2015 - Garanti Group România, unul dintre cele mai inovatoare și mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a înregistrat un profit net de 98,5 milioane de lei, în primele nouă luni ale anului, însemnând o creștere cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a lansat o noua campanie de salarii

București, 2 Decembrie, 2015 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a lansat o nouă campanie dedicată persoanelor care încasează pentru prima dată salariul lunar într-un cont curent deschis în cadrul băncii.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a lansat o nouă ofertă Bonus Card

București, 26 Noiembrie, 2015 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a lansat o ofertă care se adresează noilor posesori Bonus Card.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a finanțat Ramada Plaza Hotel din Craiova cu 8,3 milioane de euro

București, 25 Noiembrie, 2015 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a acordat un credit de 8,3 milioane de euro companiei Jiul SA pentru finanțarea proiectului Hotelului Ramada Plaza din Craiova, al doilea de acest fel din ţară.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank instalează POS-uri în toate Orange Shop-urile din România

București, 12 octombrie 2015 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a semnat un parteneriat cu Orange România, lider național pe piața de telecomunicații mobile, prin intermediul căruia banca a instalat POS-uri în Orange Shop-urile din întreaga țară.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank, premiată de Global Finance pentru "Best Consumer Digital Bank" și "Best Integrated Consumer Bank Site"

București, 20 august 2015 – Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și dinamice bănci de pe piața locală, a fost premiată de către prestigioasa revistă Global Finance pentru "Best Consumer Digital Bank in Romania" și "Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region". Distincțiile au fost acordate în cadrul "2015 World's Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition".

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank  a revizuit în sus prognoza de creștere a PIB-ului, la 3% în 2015 și 3,5% în 2016

București, 17 august 2015 – Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, a revizuit în sus prognozele de creștere a PIB-ului, la 3% în 2015 și 3,5% în 2016, potrivit celui mai recent Raport Macroeconomic al băncii, aferent celui de-al doilea trimestru.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează un nou credit de nevoi personale, de până la 5.000 lei

București, 10 august 2015 – Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, lansează un nou credit de nevoi personale, un produs menit să deservească nevoile clienților existenți și potențiali vara aceasta.

Pentru mai multe informaţii

Grupul Garanti România a înregistrat profit net de 75 milioane lei în primul semestru

București, 6 august 2015 – Grupul Garanti România a înregistrat profit net de 75 milioane lei, în primul semestru.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank îl numește pe Bogdan Neacșu în funcția de
Director General Adjunct

București, 4 august 2015 – Garanti Bank, îl numește pe Bogdan Neacșu în funcția de Director General Adjunct.

Pentru mai multe informaţii

Fitch îmbunătățește ratingurile Garanti Bank

București, 31 iulie 2015 - Agenția de Evaluare Financiară Fitch Ratings a îmbunătățit ratingurile Garanti Bank România. Astfel, ratingul pentru datorii pe termen lung al băncii a fost îmbunătățit la 'BBB-', de la 'BB+' (cu perspectivă stabilă), cel pentru datorii pe termen scurt, la 'F3', de la 'B', iar ratingul de suport, la '2', de la '3'.

Pentru mai multe informaţii

Grupul Garanti România a înregistrat venituri de 39,3 milioane euro în primul trimestru, în creștere cu 14,9%

București, 30 aprilie 2015 - Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare grupuri financiare de pe piața locală, a înregistrat venituri nete consolidate de 39,3 milioane euro în primul trimestru al anului 2015, în creștere cu 14,9% față de aceeași perioadă a anului trecut. Profitul net consolidat al Grupului a ajuns la 6,9 milioane euro, în timp ce activele totale s-au ridicat la 2,1 miliarde euro.

Pentru mai multe informaţii

Volumul total al plăților de taxe și impozite prin Garanti Bank a crescut cu 70% în 2014

București, 6 aprilie 2015 – Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, a înregistrat o creștere de 70% a volumului operațiunilor de plată a taxelor și impozitelor  în 2014, de la 1,72 milioane lei, în 2013, la  2,93 milioane lei.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Leasing lansează Auto Rapid, un nou tip de finanțare de până la 50.000 euro

București, 15 aprilie 2015 – Garanti Leasing, parte din grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare grupuri financiare de pe piața locală, lansează Auto Rapid, un nou tip de finanțare pentru companii și persoane fizice autorizate. Clienții pot accesa până la 50.000 de euro pentru a achiziționa în leasing autovehicule, vehicule comerciale și motostivuitoare.

Pentru mai multe informaţii

În atenția acționarilor și deținătorilor de obligațiuni simbol GBR19

București, 30 aprilie 2015Garanti Bank SA își informează deținătorii de obligațiuni, simbol GBR19, că a fost publicat Raportul anual pentru exercitiul financiar incheiat la 31 decembrie 2014, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului C.N.V.M. nr. 1/2006 care cuprinde.

Pentru mai multe informaţii

In atentia Detinatorilor de Obligatiuni GBR19 - plata dobanzii

Bucuresti, 30 aprilie 2015 – Garanti Bank S.A. anunta ca in data de 15 mai 2015 se va efectua prima plata de dobanda aferenta obligatiunilor simbol GBR19, ISIN ROGABRDBC011, conform Prospectului de Emisiune obligatiuni negarantate denominate in RON aprobat prin Decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara A/411 din data de 22 mai 2014.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank deschide două agenţii noi în Bucureşti, în Victoriei şi Aviaţiei

Bucureşti, 22 decembrie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, deschide două noi agenţii în Bucureşti, în Aviaţiei şi Victoriei, două dintre cele mai importante zone de business din Capitală.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank deschide o agenţie în cel mai mare cartier din Cluj-Napoca

Bucharest, 18 noiembrie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, deschide o agenţie în cartierul Mănăştur, cel mai mare şi mai populat cartier din Cluj-Napoca. Aceasta este a treia agenţie Garanti Bank din oraş şi a 82-a din ţară.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank şi Garanti Credite Ipotecare au finalizat procedurile legale de fuziune

Bucureşti, 14 noiembrie 2014 - Garanti Bank şi Garanti Credite Ipotecare (Domenia Credit IFN SA) au finalizat procedurile privind fuziunea celor două companii în România, în urma îndeplinirii tuturor formalităţilor legale. Aceasta este prima fuziune din piaţa locală dintre o bancă şi o instituţie financiară nebancară.

Pentru mai multe informaţii

Noua campanie Bonus Card îndeamnă posesorii de carduri să trăiască poveşti noi Garanti Bank îşi recompensează clienţii cu un premiu de 5.000 de euro

Bucureşti, 11 Noiembrie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează noua campanie Bonus Card, prin care persoanele care aplică pentru un card de credit pot câştiga, prin tragere la sorţi, 5.000 de euro. Campania "O viaţă plină cu Bonus Card" a inceput pe 3 noiembrie şi se va derula până la finalul anului, urmând să se încheie pe 31 decembrie.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank deschide a treia agenţie în Timişoara

Bucureşti, 4 noiembrie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din piaţa locală, deschide a treia agenţie în Timişoara şi a 81-a din România, continuându-şi expansiunea în oraşe cheie şi de importanţă economică şi strategică.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează primul meniu de donaţii din România, pentru Internet Banking şi ATM-uri

Bucureşti, 16 octombrie 2014 -Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează, pentru prima dată în România, o secţiune specială dedicată donaţiilor către organizaţii non-guvernamentale şi non-profit, integrată în platforma proprie de internet banking. Secţiunea, numită "Donaţii ONG-uri", oferă clienţilor o nouă opţiune, prin care pot transfera orice sumă de bani către mai multe ONG-uri care sprijină varii cauze sociale, educaţionale şi de mediu.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Leasing a evoluat într-un ritm de trei ori mai rapid decât media pieţei, în primul semestru al anului

Bucureşti, 1 octombrie 2014 -Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, a acordat în primul semestru din 2014, finanţă ri noi în valoare de 36,2 milioane de euro, cu 68% mai mult decât în aceeaşi perioadă  a anului trecut.

Pentru mai multe informaţii

Posesorii de Bonus Card au cheltuit cu 24% mai mult în această vară decât în aceeaşi perioadă a anului trecut

Bucureşti, 25 septembrie 2014 - Posesorii de Bonus Card au cheltuit cu 24% mai mult, în intervalul iunie-august, decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, volumul total al tranzacţiilor crescând la 84,43 milioane de lei, de la 68,1 milioane de lei, în 2013. Peste 55.000 clienţi şi-au folosit cardurile de credit pe durata verii, faţă de 51.000 în 2013. Mai mult, si numărul total de tranzacţii a  inregistrat o crestere de 16%. În medie, un client Garanti Bank a efectuat aproximativ 11  tranzactii cu Bonus Card în această perioadă, în valoare totală de aproximativ 1.525 lei.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank deschide cea de-a 80-a agenţie pe piaţa locală

Bucureşti, 2 septembrie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, deschide cea de-a 80-a agenţie din România, pe strada Baba Novac din Bucureşti. Noua agenţie continuă strategia Garanti Bank de a le oferi clienţilor săi produse şi servicii de top, prin intermediul unei interfeţe prietenoase, eficiente şi uşor de utilizat, menită să furnizeze confortul, intimitatea şi siguranţa necesare pentru efectuarea operaţiunilor bancare.

Pentru mai multe informaţii

Clienţii Vola.ro pot plăti acum în numerar produsele achiziţionate, la bancomatele Garanti Bank

Bucureşti, 27 august 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, şi Vola.ro, agenţia online de turism numărul 1 din România, au semnat un acord, prin care călătorii pot plăti oricare din produsele achiziţionate prin Vola.ro, la orice oră şi în orice zi a săptămânii, la oricare dintre ATM-urile BancoSmart ale băncii.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank, premiată de Global Finance, pentru al doilea an consecutiv, pentru serviciul de internet banking

Bucureşti, 31 iulie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, a fost premiată, pentru a doua oară consecutiv, de către prestigioasa revistă Global Finance, pentru "Best Consumer Internet Bank in Romania". Distincţia a fost acordată în cadrul "2014 World's Best Internet Banks Competition".

Pentru mai multe informaţii

Împrumuturile acordate IMM-urilor de către Garanti Bank au crescut în medie cu 20% în ultimii patru ani

Bucureşti, 24 iulie 2014 - Apetitul pentru finanţare al întreprinderilor mici şi mijlocii de pe piaţa locală s-a dezvoltat constant în ultimii ani, Garanti Bank înregistrând o creştere anuală medie de 20% în segmentul IMM din 2010 până în prezent.

Pentru mai multe informaţii

Posesorii de Bonus Card pot plăti în rate fără dobândă produsele achiziţionate de pe Okazii.ro

Bucureşti, 23 iulie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, oferă posesorilor de Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din România, posibilitatea de a achita în trei rate fără dobândă produsele achiziţionate de pe Okazii.ro, cel mai mare site de comerţ online de pe piaţa locală.

Pentru mai multe informaţii

Clienţii Garanti Bank îşi pot plăti acum extrasele de cont pentru Bonus Card prin PayPoint

Bucureşti, 16 iulie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare şi dinamice bănci de pe piaţa locală  şi PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, au semnat un acord pentru colectarea plăţilor aferente extraselor de cont lunare pentru cardul de credit al băncii, Bonus Card.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank va primi de la IFC un împrumut în valoare de 35 milioane euro pentru finanţarea IMM-urilor, dintre care 20 milioane euro pentru femeile antreprenor

Bucureşti, 16 iunie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, va primi un nou împrumut în valoare de 35 milioane euro de la IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale, pentru finanţarea companiilor mici şi mijlocii din România. Din valoarea totală a împrumutului, 20 milioane euro vor fi destinate creditării companiilor deţinute sau conduse de femei.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a semnat un acord de finanţare cu FF Group România pentru renovarea unei clădiri istorice din centrul Bucureştiului

Bucureşti, 17 iunie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală şi deţinută de Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) - în topul celor mai solide 20 de bănci din lume potrivit Bloomberg, a semnat un acord de finanţare cu FF Group Romania (fostă Elmec România) pentru investiţia în recondiţionarea unei clădiri istorice aflată într-una dintre cele mai importante zone din centrul Bucureştiului, strada Ion Câmpineanu. Proiectul imobiliar va consta în transformarea clădirii într-un centru modern de retail şi birouri, cu o suprafaţă de 5.000 mp.

Pentru mai multe informaţii

Comunicate de presa

Obligatiunile emise de Garanti Bank sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti incepand cu 25 iunie 2014

Bucureşti, 25 iunie 2014 - Obligaţiunile corporative emise de Garanti Bank în data de 3 iunie 2014, ulterior Perioadei de Ofertă deschise pe 26 mai 2014 şi închisă anticipat pe 27 mai, sunt tranzacţionate pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti (BVB) începând de astăzi, 25 iunie, ora 9:45 AM. Comisia de Admitere la Tranzacţionare şi Consiliul de Administraţie al BVB au aprobat admiterea la tranzacţionare a celor 30.000 de obligaţiuni pe 19, respectiv 20 iunie 2014, şi le-au inclus în cadrul Sectorului Titluri de Credit, Categoria a III-a.

Pentru mai multe informaţii

 

Garanti Bank a atras 300 milioane de lei printr-o emisiune de obliga?iuni negarantate, cu o maturitate de 5 ani

Bucureşti, 28 mai 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice ?i inovatoare bănci de pe piaţa locală, a atras 300 milioane de lei printr-o emisiune de obligaţiuni negarantate în lei, deschisă în data de 26 mai ?i închisă anticipat pe 27 mai, datorită subscrierii integrale.

Pentru mai multe informaţii

 

Grupul Garanti România a înregistrat 10,6 milioane de euro profit net în primul trimestru al anului

Bucureşti, 13 mai 2014 - Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare Grupuri financiare de pe piaţa locală, a înregistrat un profit net consolidat de 10,6 milioane de euro în primele trei luni din 2014, o creştere cu 7,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi venituri nete consolidate de 34,2 milioane euro. Totodată, activele totale s-au ridicat la 1,96 miliarde euro, o creştere cu 15,6 % faţă de perioada similară din 2013.

Pentru mai multe informaţii

 

Garanti Bank lansează "Bonus Economus", contul de economii prin care clienţii primesc dobândă bonus

Bucureşti, 3 aprilie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează un produs nou şi flexibil: "Bonus Economus", contul de economii prin care îşi recompensează clienţii pentru comportamentul recurent de economisire.

Pentru mai multe informaţii

Creşterea mai scăzută a PIB-ului, redresarea puterii de cumpărare, a consumului şi a importurilor - cele mai importante previziuni pentru 2014

Bucureşti, 2 aprilie 2014 - în 2014 este anticipată o creştere a PIB-ului de 2,6%, sub cea de 3,5% din 2013, în special pe fondul producţiei mai slabe în agricultură şi a decelerării creşterii exporturilor, datorita efectului de baza determinat de saltul de anul trecut. Pe de alta parte, vom asista însă la o creştere a importurilor, pe măsură ce se vor redresa consumul şi investiţiile. Acestea sunt principalele previziuni ale Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, în cel mai recent Raport Macronomic Trimestrial, aferent primului trimestru din 2014.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank acordă 20 milioane euro lui NEPI, pentru refinanţarea Shopping City Galaţi

Bucureşti, 24 martie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală şi membră a Turkiye Garanti Bankasi, care se regăseşte în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit Bloomberg, a acordat un credit de 20 milioane euro companiei New Europe Property Investments (NEPI) pentru refinanţarea parţială a investiţiei în centrul comercial Shopping City Galaţi. Finanţarea a fost acordată în februarie 2014, pe o perioadă de cinci ani.

Pentru mai multe informaţii

BEI şi Garanti Bank sprijină IMM-urile şi corporaţiile de mărime medie, precum şi instituţiile din sectorul public românesc

Luxemburg/Bucureşti, 19 martie 2014 - Banca Europeană de Investiţii (European Investment Bank - EIB) acordă Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare şi dinamice bănci de pe piaţa locală, un împrumut de până la 50 de milioane euro, pentru finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri), a corporaţ iilor de mărime medie şi a instituţiilor din sectorul public românesc. împrumutul BEI este dedicat susţinerii companiilor care au un impact pozitiv asupra ratei şomajului din România.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează campania de primăvară "Pedalează în stilul tău cu Bonus Card"

Bucureşti, 17 martie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare şi dinamice bănci de pe piaţa locală, lansează campania de primăvară "Pedalează în stilul tău cu Bonus Card", prin care persoanele care aplică pentru un card de credit Bonus Card în perioada 3 martie - 17 aprilie pot câştiga prin tragere la sorţi una dintre cele 8 biciclete pliabile Dahon. Astfel, posesorii de card de credit se vor bucura de primăvară mergând pe o bicicletă de calitate, rapidă, uşoară şi care se transportă fără dificultate. în acelaşi timp, vor beneficia de avantajele Bonus Card, cel mai complex instrument de plată de pe piaţa locală.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank şi Garanti Credite Ipotecare, unul dintre IFN-urile din Grupul Garanti România, iniţiază procedurile de fuziune

Bucureşti, 12 martie 2014 - Garanti Bank şi Garanti Credite Ipotecare (Domenia Credit IFN SA) anunţă astăzi începerea procedurilor oficiale pentru fuziunea celor două companii în România. Aceasta se va finaliza până la sfârşitul anului în curs, după obţinerea aprobărilor de la Banca Naţională a României şi îndeplinirea tuturor formalităţilor legale.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank launches the spring campaign "Pedal your own way with Bonus Card"

Bucharest, 17 March 2014 - Garanti Bank, one of the most innovative and dynamic banks on the local market, launches the spring campaign "Pedal your own way with Bonus Card", through which the persons who apply for a Bonus Card between 3rd March and April 17th can win through a lucky draw  one of the 8 Dahon folding bicycles. Thus, the cardholders will enjoy the spring while riding a high-quality, lightweight and easy to transport bicycle, but also benefit from Bonus Card advantages.

Pentru mai multe informaţii

Grupul Garanti îşi continuă dezvoltarea sustenabilă înregistrând un profit net de 27 milioane euro în 2013

Bucureşti, 11 februarie 2014 - Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare de pe piaţa locală, a înregistrat în 2013 un profit net consolidat de 27 milioane euro. Valoarea veniturilor nete ale Grupului a urcat la 118,6 milioane euro, o creştere cu 11% faţă de 2012. în plus, la finalul anului 2013, activele totale s-au ridicat la 1,93 miliarde euro, o creştere cu 7,3% faţă de perioada similară a anului trecut.

Pentru mai multe informaţii

Posesorii de Bonus Card au cheltuit cei mai mulţi bani în 2013 pe electronice şi mâncare

Bucureşti, 24 februarie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, a înregistrat în 2013 o creştere de 15% comparativ cu anul trecut a numărului de tranzacţii efectuate cu Bonus Card. De asemenea, volumul tranzacţiilor a crescut cu 7%.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank susţine antreprenorii români prin creditul de studii dedicat studenţilor în programul ASEBUSS - MBA

Bucureşti, 4 februarie 2014 - Garanti Bank continuă parteneriatul cu ASEBUSS pentru susţinerea antreprenoriatului românesc şi oferă cel mai avantajos pachet de finanţare celor care se înscriu în programul de MBA

Pentru mai multe informaţii

Bucureşti, 16 ianuarie 2014 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează proiectul "Learn 2B a Banker", dedicat studenţilor sau absolvenţilor interesaţi de domeniul bancar. Prin parteneriatul cu Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), tinerii talentaţi au şansa să facă primul pas spre o carieră de succes în domeniul bancar şi financiar.

Pentru mai multe informaţii

GarantiBank finanţează Hyperion, prima ramă electrică din România

Bucureşti, 6 ianuarie 2014 - GarantiBank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală şi deţinută de Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) - în topul celor mai solide 20 de bănci din lume potrivit Bloomberg, a acordat o finanţare în valoare de 4,3 milioane euro companiei Softronic Craiova, singura fabrică de locomotive din Sud-Estul Europei. Finanţarea a fost destinată producţiei Hyperion, prima ramă electrică din România.

Pentru mai multe informaţii

Creştere economică mai scăzută, inflaţie la un minim istoric şi redresarea sectorului construcţiilor - cele mai importante previziuni pentru 2014

Bucureşti, 19 decembrie 2013 - în 2014 este anticipată o creştere a PIB-ului de 2%, sub cea din 2013, de 2,4%. Rata de creştere a PIB-ului în anul următor va fi mai scăzută faţă de cea din 2013 pe fondul producţiei mai slabe în agricultură şi a decelerării creşterii producţiei industriale în urma temperării exporturilor. Aceasta este principala previziune pentru 2014 în cel mai recent Raport Macroeconomic Trimestrial al GarantiBank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală şi deţinută de Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) care se regăseşte în topul celor mai solide 20 de bănci din lume potrivit Bloomberg.

Pentru mai multe informaţii

Posesorii de carduri Garanti primesc reduceri la prestigiosul Acibadem Hospitals Group

Bucureşti, 28 noiembrie 2013 - Clienţii GarantiBank care deţin carduri de credit sau debit beneficiază de o reducere de 15% din preţul de listă la accesarea serviciilor medicale în cel mai mare Grup privat de sănătate din Turcia, Acibadem Hospitals Group. Această reducere se aplică la majoritatea procedurilor medicale disponibile, la plata integrală cu cardul.

Pentru mai multe informaţii

NETOPIA mobilPay şi GarantiBank lansează o campanie cu 0% comisioane pentru comercianţii online

Bucureşti, 20 noiembrie 2013 - NETOPIA mobilPay, lider în România pe segmentul microplăţilor, încă din 2007, lansează în parteneriat cu GarantiBank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, o campanie cu 0% comisioane pentru Black Friday şi perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, comercianţii online care vor implementa sistemul de procesare plăţi NETOPIA pe platformele lor şi care îşi vor deschide un cont curent la GarantiBank în perioada 20 noiembrie - 31 decembrie 2013, vor beneficia de 0 costuri de procesare pentru plăţile integrale, indiferent de volumele procesate. în plus, nu există costuri de înregistrare sau costuri fixe lunare.

Pentru mai multe informaţii

GarantiBank lansează Campania "Trăieşte inedit cu Bonus Card" pentru vacanţe deosebite, pline de experienţe noi

BUCUREŞTI, 11 noiembrie 2013 - GarantiBank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează campania "Trăieşte inedit cu Bonus Card", prin care noii posesori de Bonus Card pot câştiga vacanţe în destinaţii de lux. Cuplurile pot alege între Copenhaga (Danemarca), Edinburgh (Scoţia), Reykjavík (Islanda) şi Tel Aviv (Israel), în timp ce Cappadocia (Turcia) şi Rovaniemi (Finlanda) sunt disponibile, de asemenea, şi pentru familiile cu copii.

Pentru mai multe informaţii

Grupul Garanti România a înregistrat 26,3 milioane de euro profit net în primele nouă luni din 2013

Bucureşti, 6 noiembrie 2013 - Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare pe piaţa locală, a înregistrat un profit net consolidat de 26,3 milioane de euro în primele nouă luni din 2013, mai mult decât dublu faţă de perioada similară a anului trecut. Totodată, veniturile nete consolidate ale Grupului au urcat la 91,4 milioane de euro. La finele lunii septembrie 2013, totalul activelor se ridica la 1,843 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii

GarantiBank şi Seamless introduc SEQR pe piaţa din România:
cea mai nouă soluţie de plată cu telefonul mobil

Bucureşti, 22 octombrie 2013 - De astăzi, soluţia de plată cu telefonul mobil SEQR este disponibilă pe piaţa locală. Aplicaţia a fost creată de Seamless, unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de soluţii de plata cu telefonul mobil, şi lansată în România în parteneriat cu GarantiBank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală. SEQR este o aplicaţie care permite plata cu smartphone-urile în magazine, restaurante şi în mediul online. în prezent, SEQR reprezintă cea mai simplă, sigură şi eficientă soluţie de plată din România.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Online, primul serviciu de internet banking prin care se pre-aprobă solicitarile de credit în timp real, prin platforma iLoanU

Clienţii serviciului de internet banking de la Garanti pot aplica pentru un împrumut în mai puţin de cinci minute şi primesc răspuns în timp real

BUCUREŞTI, 22 iulie 2013 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, extinde platforma de solicitare credite iLoanU, integrând-o şi în Garanti Online, serviciul de internet banking al băncii, care are la bază o infrastructură tehnologică avansată. Prin această integrare, Garanti Online devine cel mai complex serviciu de internet banking de pe piaţă, singurul prin care clienţilor li se pot pre-aproba, în timp real, solicitări de credit.

Pentru mai multe informaţii

Garanti România îşi continuă dezvoltarea pe piaţa locală, raportând rezultate financiare pozitive

Grupul Garanti a înregistrat 19,8 milioane de euro profit net în prima jumătate a anului 2013

Bucureşti, 2 septembrie 2013 - Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare pe piaţa locală, şi-a continuat creşterea organică, înregistrând un profit net consolidat de 19,8 milioane de euro pentru prima jumătate din 2013, mai mult decât dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. în acelaşi timp, veniturile nete consolidate ale Grupului au urcat la 64,8 milioane de euro, în creştere faţă de prima jumătate a anului 2012. La finele lunii iunie 2013, totalul activelor Grupului se ridica la 1,75 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank îl numeşte pe Cagri Memisoglu în funcţia de Director General Adjunct

BUCUREŞTI, 5 August 2013 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, îl numeşte pe Cagri Memisoglu în funcţia de Director General Adjunct, responsabil de Diviziile Corporate Banking, Transaction Banking, Resurse Umane, precum şi de Divizia Organizare şi Managementul Proceselor.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lanseaza campania "Colectioneaza vacante cu Bonus Card"

BUCUREŞTI, iulie 2013 -Aşa cum v-a obişnuit, Garanti Bank lansează o nouă campanie cu beneficii deosebite, campania "Colecţionează vacanţe cu Bonus Card". în cadrul campaniei, posesorilor Bonus Card li se oferă o lună în plus la perioada de graţie si trei rate fără dobândă la cumpărăturile în străinătate şi la orice benzinărie din ţară şi străinătate, pentru a profita la maximum de vacanţă. Valoarea tranzacţiei trebuie să fie de minimum 150 de lei pentru Bonus Card Classic, respectiv 300 lei pentru Bonus Card Gold şi Bonus Card Platinum.

Pentru mai multe informaţii

O politică monetară mai relaxată ar stimula atât consumul intern, cât şi investiţiile

BUCUREŞTI, 19 iunie 2013 - O politică monetară mai relaxată ar avea un rol important în stimularea consumului intern şi a investiţiilor prin relansarea împrumuturilor, estimează Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, în Raportul Macroeconomic Trimestrial corespunzător trimestrului II al acestui an.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Credite de Consum şi Garanti Credite Ipotecare lansează aplicaţia pentru mobil Credit Comod pentru a aplica uşor la credite

Bucureşti -  17 iunie 2013  - Garanti Credite de Consum şi Garanti Credite Ipotecare, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare Grupuri financiare de pe piaţa locală, lansează Credit Comod, prima aplicaţie pentru mobil a unei instituţii financiare nebancare din România, care facilitează accesul clienţilor la credite, în mod direct, prin intermediul telefoanelor lor mobile.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank oferă clienţilor care îşi refinanţează împrumuturile o pauză de trei luni de la plata ratelor

Bucureşti, 13 iunie 2013 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează o campanie de refinanţare prin care le oferă persoanelor care doresc să îşi refinanţeze datoriile, o pauză de trei luni de la plata ratelor. Oferta este valabilă în primii trei ani de credit, numai după achitarea primelor trei rate.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Credite Ipotecare lansează un website interactiv şi facilitează accesul clienţilor către oferte personalizate

Bucureşti, 27 mai 2013 - Garanti Credite Ipotecare, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare Grupuri financiare din România, îşi îmbunătăţeşte comunicarea cu clienţii şi lansează un website interactiv, unde aceştia au acces direct la ofertele companiei şi la aplicaţii inteligente menite sa le faciliteze interacţiunea.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Leasing sprijină sectorul IMM, fiind prima companie de leasing care semneaza o convenţie cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru întreprinderile Mici şi Mijlocii

Bucureşti, 23 aprilie 2013 - Garanti Leasing, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare  Grupuri financiare din România, este prima companie de leasing care încheie o convenţie cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), venind astfel în sprijinul IMM-urilor care doresc să dezvolte noi proiecte de investitii, mai ales cele care aleg solutii tehnologice inovative.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank îşi întăreşte prezenţa în zonele centrale urbane şi pariază pe tehnologie

Banca relochează una dintre agenţii în zona Dorobanţi, pentru clienţii retail şi IMM

Bucureşti, 24 aprilie 2013 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, îşi relochează una dintre agenţiile din Bucureşti, ca parte a unei strategii de dezvoltare în zonele urbane centrale cu trafic şi vizibilitate ridicate. Plasată în zona Dorobanţi, agenţia se adresează clienţilor IMM şi retail, introducând un nou concept prietenos, centrat pe confortul clienţilor şi pe rapiditate, prin combinarea tehnologiei cu serviciile personalizate.

Pentru mai multe informaţii

Posesorii de Bonus Card îşi pot plăti vacanţa de Paşte în rate fără dobândă

Bucureşti, 29 aprilie 2013 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare instituţii financiare de pe piaţa locală, lansează campania de Paşte, prin care îşi recompensează clienţii cu rate fără dobândă la vacanţele plătite cu Bonus Card.

Pentru mai multe informaţii

Garanti România a înregistrat 9,9 milioane de euro profit net în primul trimestru din 2013

Bucureşti, 30 aprilie 2013 - Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare pe piaţa locală, a înregistrat un profit net consolidat de 9,9 milioane de euro în primul trimestru din 2013, o creştere cu aproape 70% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. în acelaşi timp, veniturile nete consolidate ale Grupului au urcat la 45,4 milioane de euro, cu 62% mai mari decât în primul trimestru din 2012.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează o campanie prin care susţine acţiunile de conservare ale WWF -România

Bucureşti, 19 februarie 2013 - Garanti Bank şi WWF - România anunţă o campanie prin care noii clienţi care obţin un card de credit WWF Bonus Card, până la 31 martie 2013, primesc un bonus de 100 de lei, pe care îl pot folosi pentru a adopta simbolic un urs brun.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Leasing lansează linia de finanţare în lei Compania estimează împrumuturi de 10 milioane de lei în 2013

Bucureşti, 12 februarie 2013 - Garanti Leasing, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare din România, lansează prima sa linie de finanţare în lei pentru categoriile auto, echipamente şi imobiliare.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Group România a înregistrat venituri consolidate de 106,9 milioane de euro în 2012 şi continuă dezvoltarea pe piaţa locală

Bucureşti, 1 februarie 2013 - Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare pe piaţa locală, a înregistrat venituri consolidate de 106,9 milioane de euro în 2012, în creştere cu 8% faţă de 2011. Anul trecut, valoarea consolidată a activelor Garanti Group România s-a situat la 1,8 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii

Fitch Ratings îmbunătăţeşte calificativul Garanti Bank România la "BBB-" pe termen lung cu perspectivă stabilă

24 decembrie 2012 - Agenţia de evaluare financiară Fitch Ratings a îmbunătăţit ratingul pentru datorii pe termen lung acordat Garanti Bank România, la "BBB-" de la "BB+", cu perspectivă stabilă.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Credite de Consum lansează un nou website dinamic, pentru a facilita interacţiunea cu clienţii companiei

13 decembrie 2012 - Garanti Credite de Consum, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare de pe piaţa locală, creşte gradul de interacţiune cu clienţii actuali şi potenţiali ai companiei, odată cu lansarea unui nou website dinamic.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează prima platformă online din România de aplicare pentru credite dedicate persoanelor fizice

6 decembrie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piaţa locală, continuă seria inovaţiilor şi lansează "iLoanU", prima platformă online din România prin care clienţii şi potenţialii clienţi pot afla pe loc dacă cererea lor de credit a fost preaprobată de către bancă, datorită unui algoritm avansat care stă la baza soluţiei web.

Pentru mai multe informaţii

Economia României, doar 0.3% creştere anuală în 2012, din cauza performanţei negative a agriculturii

3 decembrie 2012 - Produsul Intern Brut (PIB) al României va înregistra o uşoară creştere în ultimul trimestru al acestui an. Astfel, creşterea pentru tot anul 2012 este de 0.3% de la an la an, şi una mai accelerată, de 2%, în 2013, ca urmare a intensificării cererii interne, estimează Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală,  în Raportul Macroeconomic Trimestrial pe care instituţia îl realizează începând cu acest an.

Pentru mai multe informaţii

De Sărbători, posesorii de Bonus Card primesc rate fără dobândă pentru a cumpăra în voie

22 noiembrie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează Campania de Iarnă Bonus Card, în perioada 15 noiembrie 2012 - 15 ianuarie 2013, prin care îşi răsplăteşte clienţii cu extra-beneficii la cumpărături.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Leasing lansează un website interactiv şi facilitează accesul clienţilor către oferte personalizate

22 noiembrie 2012 - Garanti Leasing, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare Grupuri financiare din România, îşi îmbunătăţeşte comunicarea cu clienţii şi lansează un website interactiv, unde aceştia au acces direct la ofertele companiei şi la alte informaţii utile prezentate într-un mod dinamic.

Pentru mai multe informaţii

De Sărbători, posesorii de Bonus Card primesc rate fără dobândă pentru a cumpăra în voie

22 noiembrie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează Campania de Iarnă Bonus Card, în perioada 15 noiembrie 2012 - 15 ianuarie 2013, prin care îşi răsplăteşte clienţii cu extra-beneficii la cumpărături.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank vine cu bonus la dobândă şi telefoane mobile cadou pentru depozitele la termen

19 noiembrie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, lansează o nouă campanie, prin care răsplăteşte clienţii care îşi deschid depozite la termen cu bonus la dobândă şi telefoane mobile.

Pentru mai multe informaţii

Fitch Ratings reconfirmă calificativul "BB+" pe termen lung cu perspectivă stabilă acordat Garanti Bank România

15 noiembrie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, îşi menţine ratingul "BB+" pentru datorii pe termen lung cu perspectivă stabilă şi un rating de viabilitate "b" din partea agenţiei de evaluare financiară Fitch Ratings.

Pentru mai multe informaţii

Turkiye Garanti Bankasi aduce 20 de milioane de euro pentru susţinerea creşterii Garanti Bank în România, prin majorare de capital

12 Noiembrie 2012 - Garanti Bank Romania si-a majorat capitalul social cu 20 de milioane de euro prin aport de numerar, investitia de capital totala a Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) in dezvoltarea subsidiarei din Romania ajungând la 245,7 de milioane de euro.

Pentru mai multe informaţii

Ufuk Tandogan îşi începe mandatul de Director General al Garanti Bank România

7 noiembrie 2012 - Banca Naţională a României a aprobat numirea lui Ufuk Tandogan ca Director General al Garanti Bank România.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Credite de Consum lansează soluţii avantajoase de creditare pentru achiziţionarea produselor din magazinele Forza Rossa

29 Octombrie 2012 - Garanti Credite de Consum, parte din Garanti Grup România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare de pe piaţa locală, lansează creditele Velocita, Desiderio şi Massimo, în lei, special concepute pentru magazinele Forza Rossa.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a atins 76.000 de utilizatori de Internet Banking, în creştere cu aproape 20% faţă de 2011

Bucureşti, 15 octombrie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, a înregistrat luna aceasta 76.000 de utilizatori de Garanti Online, serviciul de internet banking al companiei. Aceasta reprezintă o creştere de aproape 20% faţă de anul trecut. Creşteri spectaculoade au fost înregistrate în 2010 şi 2011, când numărul utilizatorilor a crescut cu 59%, respectiv 56% faţă de anii anteriori, Garanti Bank fiind astfel  banca cu cea mai mare rată de creştere a utilzatorilor de internet banking.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează, în premieră pentru România, sistemul de plăţi cu telefonul mobil prin intermediul codurilor QR

30 august 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, va lansa, în premieră pentru România, plăţile directe cu telefonul mobil prin intermediul codurilor QR, în urma încheierii unui parteneriat cu compania suedeză Seamless.

Pentru mai multe informaţii

Posesorii de Bonus Card pot plăti în 16 rate fără dobândă produsele electronice achiziţionate de la hypermarket-ul Real

27 septembrie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, oferă posesorilor de Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din România, posibilitatea de a achita produsele electronice din hipermarchetul Real,- în 16 rate fără dobândă.

Pentru mai multe informaţii

Posesorii Bonus Card pot plăti în rate fără dobândă şi cu acumulare de bonus serviciile din Reţeaua privată de sănătate Regina Maria

20 septembrie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, oferă posesorilor de Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din România, posibilitatea de a achita serviciile din reţeaua privată de sănătate Regina Maria în 12 rate lunare, fără dobândă. De asemenea, ei vor primi şi un bonus de 1% din valoarea fiecărei plăţi pe care o fac în cadrul reţelei medicale.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank acordă credite agricultorilor beneficiari ai Schemei de Plată Unice pe Suprafaţă

16 august 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, va finanţa până la 90% din valoarea sumelor cuvenite beneficiarilor eligibili în cadrul Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă (SAPS).

Pentru mai multe informaţii

Garanti România îl numeşte pe Ufuk Tandogan în funcţia de Director General

9 iulie 2012 - Garanti Grup România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare care activează pe piaţa locală, anunţă numirea lui Ufuk Tandogan în funcţia de Director General, înlocuindu-l pe Murat Atay, care va prelua poziţia de Director General a unei companii lider de piata din Turcia, si anume Garanti Credite Ipotecare. Tandogan îşi va începe mandatul odată cu finalizarea procedurilor legate de această numire si obtinerea aprobarii BNR.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank îşi extinde operaţiunile de trade finance, în urma contractării unei linii de credit de 15 milioane de dolari de la IFC

3 mai 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, îşi extinde operaţiunile de trade finance, în special pe segmentele agricultură, energie şi metalurgie, ca urmare a contractării unei linii de credit în valoare de 15 milioane de dolari de la International Finance Corporation (IFC), în cadrul programului Global Trade Finance. Prin acest parteneriat, Garanti Bank şi IFC au ca obiectiv sprijinirea dezvoltării companiilor româneşti, oferindu-le garanţii totale sau parţiale în cadrul tranzacţiilor comerciale internaţionale.

Pentru mai multe informaţii

Garanti România a înregistrat 5,8 milioane de euro profit net în primul trimestru al anului, urmând o creştere constantă

26 aprilie 2012 - Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare pe piaţa locală, a înregistrat un profit net consolidat de 5,8 milioane de euro în primul trimestru din 2012, o creştere cu peste 80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pentru mai multe informaţii

NETOPIA mobilPay şi Garanti Bank investesc într-o campanie de 30.000 de euro pentru promovarea plăţilor online

11 aprilie 2012 - NETOPIA mobilPay, singurul procesator local care integrează toate metodele de plată (SMS, card, numerar, apel voce, transfer bancar), împreună cu Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, continuă eforturile de a creşte piaţa de comerţ online şi lansează o campanie de promovare a plăţilor cu cardul în rândul comercianţilor. Astfel, site-urile româneşti care vor adopta in perioada 12 aprilie - 31 decembrie 2012 plata cu cardul vor beneficia de comision zero la procesarea tranzacţiilor timp de o lună, respectiv două luni în cazul în care deţin sau deschid un cont bancar la Garanti Bank.

Pentru mai multe informaţii

Facturile Orange se pot achita acum prin canalele de încasare ale Garanti Bank

Bucureşti, 9 aprilie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, îşi extinde reţeaua de parteneri, odată cu includerea Orange pe lista furnizorilor de servicii către care se pot face plăţi de facturi.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank o numeşte pe Anca Motca Director General Adjunct Vânzări

Bucureşti, 1 martie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare instituţii bancare  din piaţa locală, anunţă numirea Ancăi Motca în funcţia de Director General Adjunct Vânzări, fiind responsabilă de strategia de vânzări şi dezvoltare a băncii.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank oferă finanţare IMM-urilor şi femeilor antreprenor din România, în urma unui acord de împrumut cu IFC

Bucureşti, 23 februarie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, va acorda finanţări în valoare de 22,5 milioane de euro companiilor mici şi mijlocii, în special celor deţinute sau administrate de către femei, în urma unui acord de împrumut cu International Finance Corporation (IFC), parte a World Bank Group. Parteneriatul cu Garanti Bank reprezintă primul împrumut acordat de IFC în special pentru a veni în sprijinul companiilor conduse de femei antreprenor în Europa, Asia Centrală, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

Pentru mai multe informaţii

Garanti România a înregistrat 8,3 milioane de euro profit net în 2011 şi are ca obiectiv creşterea acestuia cu 50% în acest an

Bucureşti, 16 februarie 2012 - Garanti România, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare grupuri financiare pe piaţa locală, a înregistrat un profit net consolidat de 8,3 milioane de euro în 2011. Rezultatul financiar este în conformitate cu obiectivele propuse, ca urmare a aplicării unei strategii de optimizare a portofoliului şi de dezvoltare continuă a produselor şi serviciilor adresate segmentelor retail şi comercial, astfel încât să răspundă nevoilor specifice ale clienţilor.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank îşi extinde prezenţa naţională şi ajunge la 200 de ATM-uri inteligente, cea mai extinsă reţea de bancomate inovatoare din România

Bucureşti, 6 februarie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, şi-a extins prezenţa naţională şi a ajuns la 200 de ATM-uri inteligente, cea mai extinsă reţea de bancomate inovatoare din România. Reţeaua de ATM-uri a băncii s-a dublat în ultimii doi ani, ca urmare a dezvoltării puternice pe segmentul de retail şi a unei strategii de extindere bazate pe tehnologie de ultimă oră.

Pentru mai multe informaţii

Românii vor face mai multe plăţi cu cardul de credit în 2012

Bucureşti, 30 ianuarie 2012 - Numărul şi volumul achiziţiilor cu cardurile de credit îşi vor păstra tendinţa de creştere în acest an faţă de 2011, mediul online înregistrând cea mai accentuată rată de creştere. Această tendinţă este semnalată de către Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România. Banca a realizat, în 2011, un volum total al cumpărăturilor cu cardul de credit Bonus Card de 204 milioane de lei, cu 19% mai mare faţă de anul anterior.

Pentru mai multe informaţii

Numărul tranzacţiilor online cu Bonus Card s-a dublat în 2011 faţă de 2010

Bucureşti, 19 ianuarie 2012 - Posesorii de Bonus Card de la Garanti Bank au făcut de două ori mai multe tranzacţii online cu cardul de credit în 2011 faţă de anul anterior, cei mai mulţi bani fiind cheltuiţi pentru a cumpăra cosmetice şi electrocasnice.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează un pachet unic de servicii fără card în toată reţeaua de ATM-uri

Bucureşti, 16 ianuarie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, a lansat, în premieră pentru piaţa bancară autohtonă, un pachet unic de servicii fără card în întreaga reţea de ATM-uri din ţară, adresate atât clienţilor băncii, cât şi tuturor celor care doresc să facă operaţiuni fără card.

Pentru mai multe informaţii

Clienţii Bonus Card vor putea plăti taxele, impozitele şi cumpărăturile online în rate fără dobândă

Bucureşti, 12 ianuarie 2012 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, lansează o campanie de achitare a taxelor, impozitelor şi cumpărăturilor online în trei rate fără dobândă pentru toţi posesorii de Bonus Card.

Pentru mai multe informaţii

Turkiye Garanti Bankasi aduce 18 milioane de euro în dezvoltarea Garanti Bank, prin majorare de capital

Bucureşti, 29 decembrie 2011 - Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) a efectuat astăzi o majorare de capital de 18 milioane de euro pentru Garanti Bank Romania

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează pachetul Piccolo, dedicat părinţilor preocupaţi de viitorul copiilor lor

Bucureşti, 12 decembrie 2011 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, lansează pachetul Piccolo, adresat părinţilor preocupaţi de viitorul copiilor lor. Pachetul include un cont de economii şi un depozit la termen cu dobânzi mai mari cu până la 0.5 puncte procentuale, precum şi zero comisioane de deschidere şi administrare.

Pentru mai multe informaţii

Oferta produselor de creditare co-branded Garanti Bank şi Kiwi Finance, prelungită până la sfârşitul lui ianuarie 2012

Bucureşti, 15 noiembrie 2011 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, şi Kiwi Finance, lider pe piaţa autohtonă de brokeraj bancar, prelungesc campania de vânzare a produselor de creditare garantate cu ipotecă, până la 31 ianuarie 2012, ca urmare a rezultatelor foarte bune înregistrate în primul an de colaborare.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează "Planul de Protecţie a Rambursărilor", un produs adresat clienţilor Bonus Card

Bucureşti, 2 noiembrie 2011 - Garanti Bank şi BNP Paribas Cardif lansează un nou serviciu financiar adresat clienţilor Bonus Card, denumit "Planul de Protecţie a Rambursărilor", oferit sub forma unui produs de asigurare. Persoanele care vor opta pentru acest produs vor beneficia de protecţie financiară în următoarele situaţii: pierderea involuntară a locului de muncă, incapacitate temporară de muncă, invaliditate totală şi permanentă, şi deces.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank face trecerea de la Maestro la MasterCard pentru cardurile de debit şi adaugă tehnologia cu cip

24.10.2011 - Garanti Bank a început procesul de transformare a cardurilor de debit din Maestro în MasterCard, aplicându-le totodată şi tehnologia cu cip. Noul card, denumit Bonus Debit Card, va avea ca şi principală caracteristică acumularea unui bonus la orice achiziţie achitată cu acesta.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank acordă credite pentru IMM în cadrul programului "Mihail Kogălniceanu"

12.09.2011 - Garanti Bank acordă credite pentru înterprinderile mici şi mijlocii în cadrul programului "Mihail Kogălniceanu", cu scopul de a susţine nevoile de finanţare pe termen scurt ale acestora.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank România a încheiat cu succes prima sa emisiune de certificate cu discount pe piaţa din Turcia

08.08.2011 - Garanti Bank, prezentă pe piaţa din România din 1998, a încheiat cu succes prima sa emisiune de certificate cu discount pe piaţa din Turcia. Emisiunea a fost lansată cu scopul de a testa apetitul investitorilor din Turcia pentru piaţa din România. Valoarea totală a emisiunii a fost de 100 de milioane de lire turceşti (aproximativ 40 de milioane euro), cu o maturitate de 6 luni. Aceasta s-a desfăşurat în perioada 3-4 august 2011.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Turcia a înregistrat un profit net consolidat de peste 820 milioane EUR în primul semestru din 2011

4.08.2011 - Garanti Turcia, banca mamă a subsidiarei locale Garanti Bank, a înregistrat în primul semestru din 2011 un profit net consolidat de 824 milioane EUR şi un nivel al activelor consolidate de 65,9 miliarde EUR.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank, premiată de Global Finance pentru sistemul de plată a facturilor prin internet banking

29.07.2010 - Serviciul de internet banking al Garanti Bank, Garanti Online, a fost desemnat "Cel mai bun sistem de plată a facturilor" din Europa Centrala si de Est în cadrul premiilor anuale organizate de prestigioasa revistă Global Finance.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a extins parteneriatele pentru colectarea plăţilor de facturi

18.07.2011 - Garanti Bank a dezvoltat noi parteneriate pentru colectarea platilor de facturi cu furnizorii de energie electrică Enel şi Electrica Furnizare Transilvania Nord. Clienţii celor două companii îşi pot achita astfel facturile de energie electrică prin intermediul mai multor canale: reţeaua de agenţii şi bancomate Garanti Bank, serviciul de internet banking Garanti Online şi serviciul debit direct disponibil pentru furnizorul Electrica Furnizare Transilvania Nord.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a înregistrat un profit de 2,4 milioane de euro în primul trimestru din 2011

12.05.2011 - Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, prezentă de 12 ani pe piaţa locală, a înregistrat un profit de 2,4 milioane de euro în primele trei luni ale acestui an (conform standardelor IFRS), continuându-şi astfel creşterea constantă din ultimii patru ani.

Pentru mai multe informaţii

Serviciul de internet banking al Garanti Bank, Garanti Online, a depăşit 50.000 de utilizatori

02.05.2011 - Garanti Online, serviciul de internet banking al Garanti Bank, a înregistrat la sfârşitul primului trimestru din 2011 peste 50.000 de utilizatori, cu 70% mai mulţi faţă de aceeaşi perioadă din 2010. Garanti Online a fost lansat in octombrie 2007, iniţial pentru persoane fizice, iar din luna mai 2008 acesta este disponibil si pentru persoane juridice.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank extinde modalităţile de plată a facturilor Romtelecom

18.04.2011 - Garanti Bank a extins modalităţile de plată a facturilor Romtelecom prin adăugarea următoarelor canale de încasare: serviciul debit direct, reţeaua de bancomate Garanti Bank, serviciul de internet banking Garanti Online, precum şi transfer intrabancar prin intermediul agenţiilor Garanti Bank.

Pentru mai multe informaţii

Transferul acţiunilor Garanti Bank Turcia către BBVA a fost finalizat

28.03.2011 - Achiziţia de către BBVA a pachetului de 6,2902% din acţiunile Garanti Bank Turcia, deţinut anterior de Doguş Holding A.Ş., şi a pachetului de 18,60% din acţiunile Garanti Bank Turcia, deţinut anterior de GE Capital Corporation, a fost finalizată, după obţinerea tuturor aprobărilor oficiale privind tranzacţia.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a dezvoltat un pachet de produse şi servicii pentru femeile antreprenor

16.03.2011 - Garanti Bank oferă un pachet special de produse şi servicii destinat companiilor în care femeile au o prezenţă semnificativă în acţionariat. Pachetul include beneficii multiple privind costurile: eliminarea comisioanelor operaţionale pentru plăţile interbancare în lei şi reducerea cu 50% a comisioanelor operaţionale pentru plăţile externe realizate în primele 6 luni de la deschiderea contului, eliminarea comisionului de acordare a oricărui tip de credit contractat de companie, precum şi a taxei de activare pentru serviciul de internet banking, Garanti Online.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank continuă să înregistreze creştere în 2010 şi ţinteşte profitabilitate anul acesta

08.03.2011 - Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare şi dinamice bănci de pe piaţă cu o istorie de peste 12 ani în România, a înregistrat o creştere constantă în 2010, în linie cu strategia sa de a-şi consolida poziţia ca bancă universală locală.

La sfârşitul anului 2010, nivelul activelor totale ale Garanti Bank a înregistrat o creştere de peste 70% faţă de 2009, depăşind valoarea de 1,4 miliarde de euro. Totalul creditelor acordate s-a majorat până la valoarea de 786 de milioane de euro, cu 45% mai mult faţă de 2009.  în plus, numărul de clienţi s-a mărit cu 40%, depăşind  200.000. Depozitele s-au dublat, ajungând la 560 de milioane de euro, în timp ce numărul cumulat al cardurilor de debit şi credit a depăşit 200.000. Garanti Bank are în prezent o reţea naţională de 74 de unităţi, cu 25 de agenţii mai mult decât la sfârşitul anului 2009.

Pentru mai multe informaţii

Cardul de credit Bonus Card are o dobândă redusă pentru cei care primesc salariul într-un cont deschis la Garanti Bank

21.02.2011 - Garanti Bank lansează o ofertă specială pentru persoanele fizice care îşi primesc salariul într-un cont deschis la această bancă: cardul de credit Bonus Card cu o dobândă preferenţială de 19,2% pe an.  

Pentru mai multe informaţii

De Ziua îndrăgostiţilor, produsele electronice, articolele vestimentare şi de încalţăminte, în topul cumpărăturilor cu cardul de credit

17.02.2011 - Similar cu aceeaşi perioadă a anului trecut, de Ziua îndrăgostiţilor (14 februarie), cele mai frecvente tranzacţii realizate prin cardul de credit au inclus produse electronice, articole de vestimentaţie şi de încălţăminte, potrivit unui studiu realizat de Garanti Bank, bazat pe analiza a peste 100.000 clienţi Bonus Card. în topul tranzacţiilor cu cardul se mai numără şi restaurantele, locul favorit al românilor de Sf. Valentin. Produsele cosmetice, articolele pentru casă şi bijuteriile s-au numărat şi ele printre preferinţele românilor pentru această zi specială.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank oferă clienţilor săi noi funcţionalităţi în cadrul serviciului de internet banking

13.01.2011 - Garanti Bank a dezvoltat noi funcţionalităţi pentru platforma de internet banking Garanti Online. Acestea constau în meniuri dedicate pentru plata facturilor curente şi reîncărcarea cartelei pre-plătite de telefonie mobilă.

Pentru mai multe informaţii

Bonus Card oferă clienţilor săi primul partener hypermarket: magazinul Real

03.01.2011 - Garanti Bank şi hypermarketul Real au încheiat un parteneriat care permite utilizatorilor cardului de credit Bonus Card să beneficieze de condiţii speciale la plata cu acest card în toate hypermarketurile Real. în reţeaua de 25 magazine Real, clienţii Bonus Card pot achiziţiona produse electronice în 10 rate fără dobândă şi orice alte produse în 4 rate fără dobândă. în plus, aceştia obţin 0,5% bonus din valoarea cumpărăturilor plătite cu acest card de credit şi pot folosi în acelaşi timp bonusul acumulat anterior pe card pentru cumpărături gratuite.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Turcia a înregistrat un profit net consolidat de peste 1,3 miliarde EUR în primele 9 luni din 2010

02.11.2010 - Garanti Turcia, banca mamă a subsidiarei locale Garanti Bank, a înregistrat în trimestrul al treilea din 2010 un profit net consolidat de 1,34 miliarde EUR şi un nivel al activelor consolidate de 62,86 miliarde EUR.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank, premiată pentru al doilea an consecutiv "Cea mai bună bancă de internet banking pentru persoane fizice din România" de Global Finance

29.07.2010 - Garanti Bank a fost desemnată "Cea mai bună bancă de internet banking pentru persoane fizice din România în 2010", în cadrul premiilor anuale organizate de prestigioasa revistă Global Finance. Premiul a fost acordat în urma unei analize complexe realizate de echipa redacţională a publicaţiei Global Finance şi a avut la bază multiple criterii: web-design şi complexitatea funcţionalităţilor oferite, creşterea numărului de clienţi ai serviciului, gradul de utilizare, precum şi eficienţa strategiiilor de atragere de noi clienţi.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank şi WWF lansează WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din România

28.07.2010 - Garanti Bank, împreună cu organizaţia de mediu WWF (World Wide Fund for Nature), a lansat WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco de pe piaţa bancară din România. WWF Bonus Card este creat special pentru toţi cei care vor să contribuie la protejarea mediului înconjurător din România. Garanti Bank va oferi 0,5% din valoarea cumparaturilor efectuate cu WWF Bonus Card organizaţiei WWF, pentru sprijinirea proiectelor ce vizează conservarea şi protejarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, dar şi promovarea dezvoltării socio-economice durabile şi a unui stil de viaţă cu un impact redus asupra mediului.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a primit premiul pentru "Cea mai bună dinamică a activelor unei bănci din Top 11-20"

21.07.2010 - în cadrul celei de-a treia ediţii a galei "Bancheri de Top", Garanti Bank a primit premiul pentru "Cea mai bună dinamică a activelor unei bănci din Top 11-20", pentru evoluţia din 2009. Premiile "Bancheri de Top", organizate de Finmedia, au fost acordate conform unei ample analize a sistemului bancar la finele anului 2009. 

Pentru mai multe informaţii

Garanti Turcia a fost desemnată pentru a 10-a oară "Cea mai bună bancă din Turcia"

19.07.2010 - Garanti Turcia, banca mamă a subsidiarei locale Garanti Bank, a fost desemnată pentru a 10-a oară "Cea mai bună bancă din Turcia" de către Euromoney, unul dintre liderii mondiali ai publicaţiilor financiare internaţionale.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank oferă serviciul de transferuri rapide de bani prin intermediul Western Union

24.06.2010 - Garanti Bank oferă clienţilor din România acces la serviciile de transferuri rapide de bani Western Union prin reţeaua sa locală de agenţii. Clienţii vor putea folosi serviciul pentru a efectua transferuri de bani în USD, EUR şi RON, atât în şi din afara ţării cât şi pe teritoriul României.

Pentru mai multe informaţii

Bonus Card are un nou partener, eMAG

15.06.2010 - Garanti Bank şi eMAG au încheiat un parteneriat care permite utilizatorilor cardului de credit Bonus Card să achiziţioneze produse IT şi electrocasnice în condiţii speciale la plata cu acest card în magazinul online eMAG, precum şi în magazinele de prezentare din Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj şi Timişoara. Aceste condiţii speciale, valabile în perioada  15 iunie - 15 septembrie 2010, constau în posibilitatea de a achiziţiona orice produs în 12 rate fără dobândă, beneficiind de o perioadă de graţie de 3 luni.

Pentru mai multe informaţii

Site-ul www.BonusCard.ro are o nouă înfăţişare

09.06.2010 - Bonus Card, cardul de credit oferit de Garanti Bank, are un site nou, cu o structură mai accesibilă a informaţiilor şi o grafică complexă, care permit o mai bună navigare şi interacţiune. www.bonuscard.ro este un site interactiv, dinamic, care introduce vizitatorii într-o lume virtuală în care aceştia pot afla informaţii complete despre toţi comercianţii parteneri Bonus Card, campaniile în desfăşurare şi ofertele speciale. Campaniile în desfăşurare sunt afişate într-un mod inedit, pe panourile de afişaj amplasate pe o stradă în această lume virtuală, care îşi va schimba decorurile în funcţie de anotimp şi diverse sărbători.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a săbătorit Ziua Copilului alături de copiii de la Organizaţia Umanitară Concordia

02.06.2010 - Garanti Bank a oferit cadouri de Ziua Copilului şi a dus la un film de animaţie peste 100 de copii aflaţi în îngrijirea Organizaţiei Umanitare Concordia din Ploieşti. Copiii s-au putut bucura de o zi dedicată lor şi de o proiecţie specială a filmului de animaţie Prinţesa şi Broscoiul. Animaţia prezintă publicului un nou tip de prinţesă din istoria creaţiilor Disney, o tânără ce provine dintr-o familie modestă, dar care reuşeşte în viaţă prin ambiţia şi determinarea de care dă dovadă.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank va deveni operaţională la data de 29 mai 2010

27.05.2010 - Garanti Bank, o nouă instituţie de credit autorizată de către Banca Naţională a României, va deveni operaţională la data de 29 mai 2010. Garanti Bank are un acţionariat puternic, acţionarul majoritar al acesteia fiind Garanti Turcia, care deţine 70% din acţiuni. Garanti Turcia este cea de-a doua bancă privată din Turcia, având active de peste 54,4 miliarde EUR şi un profit net consolidat de 1,45 miliarde EUR la 31 decembrie 2009, deţinând o reţea de 800 de unităţi, având peste 16.000 de angajaţi şi peste 9 milioane de clienţi. Restul de 30% din acţiuni este deţinut de General Electric Capital Corporation, una dintre cele mai mari companii din lume.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Turcia a înregistrat un profit net consolidat de peste 530 milioane EUR în primul trimestru din 2010

17.05.2010 - Garanti Turcia, banca mamă a sucursalei locale Garanti Bank, a înregistrat în primul trimestru din 2010 un profit net consolidat de peste 530 milioane EUR şi un nivel al activelor consolidate de 56,6 miliarde EUR. Garanti Turcia a continuat să contribuie la creşterea economiei, atingând un nivel al creditelor cash şi non-cash acordate de aproximativ 36 miliarde EUR. Rentabilitatea medie a activelor (ROAA) a fost de 3,8%, în timp ce rentabilitatea medie a capitalurilor proprii (ROAE) a ajuns la 31% în primul trimestru din 2010.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank are un nou sediu social

19.04.2010 - începând cu data de 19 aprilie 2010, sediul central al Garanti Bank - Sucursala România s-a mutat la o nouă adresă, în incinta complexului de birouri Novo Park: Şos. Fabrica de Glucoză nr. 5, Novo Park, Clădirea F, Etajele 5 şi 6, Sector 2, Bucureşti.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a înregistrat în 2009 de 5 ori mai mulţi utilizatori pentru Garanti Online

16.04.2010 - Garanti Bank a înregistrat la sfârşitul anului 2009 aproximativ 30.000 de clienţi pentru serviciul de internet banking, Garanti Online, un nivel de peste 5 ori mai mare comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2008. în acelaşi timp, numărul de clienţi activi a înregistrat o creştere de peste 8 ori în 2009 faţă de 2008.

Pentru mai multe informaţii

Produsele din supermarket-uri, aparatura electrocasnică şi benzina, în topul cumpărăturilor cu cardul de credit în România

12.04.2010 - Conform statisticilor Garanti Bank, românii utilizează cel mai frecvent cardurile de credit pentru cumpărăturile în supermarket, magazine de produse electrocasnice şi benzinării. Topul este întregit de cheltuielile în magazinele de bricolaj şi amenajare a casei şi cele de îmbrăcăminte.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează serviciul de plată în numerar a facturilor COSMOTE România

06.04.2010 - începând cu 1 aprilie 2010, Garanti Bank oferă clienţilor COSMOTE posibilitatea de a-şi achita în numerar facturile pentru serviciile de telecomunicaţii la ghişeele băncii, în toate cele 51 de agenţii din ţară.

Pentru mai multe informaţii

Bonus Card - "Cel mai vândut card de credit în 2009"

30.03.2010 - Bonus Card Clasic a fost desemnat "Cel mai vândut card de credit în 2009" în cadrul Galei Premiilor No-Cash din data de 30 martie 2010. Bonus Card a fost lansat de Garanti Bank în noiembrie 2007 sub sigla MasterCard şi este primul card de credit multibrand prevăzut cu cip din România. Bonus Card este un instrument de plată inteligent care răsplăteşte consumatorii cu bonusuri de fiecare dată când fac cumpărături şi le oferă posibilitatea de a face cumpărături în rate fără dobândă şi fără comisioane.

Pentru mai multe informaţii

Cursuri de schimb mai avantajoase prin Internet Banking şi ATM-uri

04.03.2010 - Garanti Bank a redus la începutul lunii martie 2010 marjele aplicate operaţiunilor valutare, oferind în acest moment unele dintre cele mai bune cotaţii ale cursului de schimb valutar pentru toate valutele: EUR, USD, GBP, CHF, JPY, TRY. De asemenea, aveţi posibilitatea de a efectua schimburi valutare la cursuri mai avantajoase decât la ghişeele băncii prin serviciul de internet banking, Garanti Online şi prin intermediul reţelei proprii de ATM-uri. Pentru a vizualiza aceste rate va rugam apasati aici.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank lansează Bonus Card cu oglindă, cardul de credit creat special pentru femei

3.03.2010 - în martie, Garanti Bank sărbătoreşte luna femeilor prin lansarea unui produs dedicat în exclusivitate acestora - cardul de credit Bonus Card cu oglindă, o nouă inovaţie pentru piaţa locală. Noul produs, emis sub sigla MasterCard, combină funcţionalităţile unui card de credit, oferind în plus doamnelor şi domnişoarelor o oglindă drept accesoriu.

Pentru mai multe informaţii

Utilizatorii Bonus Card au efectuat cumpărături gratuite în valoare de 1 milion RON în 2009

22.02.2010 - Utilizatorii cardului de credit Bonus Card, emis de Garanti Bank, au făcut în 2009 cumpărături gratuite în valoare de 1 milion RON, utilizând bonusul acumulat în urma tranzacţiilor achitate cu acest card la comercianţi.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank Turcia a înregistrat un profit net consolidat de 1,45 miliarde EUR în 2009

15.02.2010 - Garanti Bank Turcia, banca mamă a sucursalei locale Garanti Bank, a înregistrat rezultate excepţionale şi la sfârşitul anului 2009. Profitul net consolidat al acesteia a crescut cu peste 60% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2008, până la 1,45 miliarde EUR*. Nivelul activelor consolidate a atins 54,2 miliarde EUR, în creştere cu 17% faţă de sfârşitul anului 2008. Garanti Bank Turcia a continuat să contribuie la creşterea economiei reale, atingând un nivel al creditelor cash şi non-cash acordate de peste 32 miliarde EUR. Rentabilitatea medie a activelor (ROAA) a fost de 2,9%, în timp ce rentabilitatea medie a capitalurilor proprii (ROAE) a ajuns la nivelul de 27% în 2009.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank reduce cu 1,08% dobânzile la toate creditele în lei pentru persoane fizice

02.02.2010 - Garanti Bank reduce cu 1,08% dobânzile la toate creditele pentru persoane fizice, acordate în lei. Reducerea se aplică atât creditelor în sold, cât şi celor nou contractate începând cu data de 1 februarie 2010.

Pentru mai multe informaţii

în 2009 Garanti Bank România a înregistrat creşteri la nivelul activelor şi al împrumuturilor acordate

28.01.2010 - în 2009, Garanti Bank România, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţă, aproape şi-a dublat activele şi a înregistrat o creştere de peste 50% a împrumuturilor faţă de 2008, prin oferirea de produse şi servicii care au răspuns nevoilor consumatorilor în contextul economic dificil al anului precedent.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank reduce dobânzile la toate creditele garantate cu ipotecă pentru persoane fizice

21.01.2010 - Garanti Bank reduce cu până la 1,80% dobânzile la toate creditele garantate cu ipotecă pentru persoane fizice, acordate în euro începând cu data de 22 ianuarie 2010. "Şi în acest an unul dintre obiectivele principale ale Garanti Bank este sa încurajeze creditarea persoanelor fizice şi juridice. în urma acestei prime reduceri a dobânzilor din acest an, oferim unele dintre cele mai bune condiţii de creditare din momentul de faţă. în funcţie de tendinţele pieţei, anticipăm şi alte scăderi ulterioare, atât pentru creditele în moneda naţională, cât şi pentru cele în EUR", a declarat Murat Atay, Director General Garanti Bank.

Pentru mai multe informaţii

Garanti Bank a lansat serviciul de plată în numerar a facturilor Romtelecom.

07.01.2010 - Garanti Bank a lansat serviciul de plată în numerar a facturilor Romtelecom, la ghişeele băncii. Acest nou serviciu este oferit gratuit abonaţilor Romtelecom persoane fizice şi juridice, clienţi ai Garanti Bank sau nu, care pot achita atât facturile proprii, cât şi cele aparţinând altor abonaţi. Plata poate fi efectuată simplu şi rapid, pe baza facturii.

Pentru mai multe informaţii

Pagina Principală

Copyright © 2010, Garanti Bank