Responsabilitate Socială

Garanti Bank își propune să reprezinte un model pentru comunitate

Activități de sprijin social

Organizația Umanitară Concordia

Începând cu data de 1 noiembrie 2009, Garanti Bank a devenit partener al Organizației Umanitare Concordia, angajându-se să sprijine prin intermediul acesteia peste 400 de copii și tineri abandonați și fără adăpost.

Centrele sociale și casele de copii Concordia beneficiază de susținerea financiară a Garanti Bank printr-o donație lunară. De asemenea, cu prilejul sărbătorii de Crăciun, Garanti Bank a ales să împartă bucuria perioadei acestei sărbători cu cei mai importanți clienți și parteneri ai săi în alt mod decât cel tradițional, oferindu-le acestora o parte din bucuria de a ajuta copiii sprijiniți de Organizația Umanitară Concordia prin donația facută în numele acestora.

Asociația SOS Satele Copiilor

Garanti Bank a inițiat în noiembrie 2009 colaborarea cu Asociația SOS Satele Copiilor pentru a-i oferi o parte din finanțarea necesară sprijinirii copiilor aflați în dificultate. Astfel, banca a donat Asociației SOS Satele Copiilor 0,1% din valoarea totală a tranzacțiilor efectuate cu cardul de credit Bonus Card la orice terminal POS din România în perioada 16 noiembrie - 16 decembrie 2009.


Pagina Principală

Copyright © 2010, Garanti Bank