Transfer rapid de bani prin intermediul întregii rețele de agenții Garanti Bank

Beneficii

Siguranță: De peste 135 de ani, Western Union oferă clienților săi servicii electronice de transfer de bani. Fiecare transfer poate fi verificat prin folosirea numărului de control al transferului de bani (MTCN*), care oferă siguranța că banii sunt plătiți rapid, doar destinatarului de drept.

Rapiditate: Banii sunt disponibili pentru a fi ridicați în doar câteva minute** după ce au fost trimiși. Western Union folosește o tehnologie de vârf și o rețea informatică globală proprie pentru a facilita transferurile de bani rapide, în peste 200 de țări și teritorii.

Accesibilitate: Cei care trimit și primesc bani au la dispoziție aproape 430.000*** de locații ale agenților în toată lumea. Multe dintre locațiile agenților sunt deschise și la sfârșitul săptămânii. Pentru a primi sau a trimite bani nu este nevoie să ai deschis un cont bancar.

Simplitate: Sumele pot fi transmise prin rețeaua Western Union fără a fi nevoie de un cont bancar și fără a mai fi necesară completarea unui formular.

*Numărul de control al transferului de bani - MTCN - este obligatoriu a fi știut de către destinatar pentru ridicarea banilor în România.
**În general, sumele sunt disponibile la plată în câteva minute. Intervalul este supus termenilor și condițiilor serviciului, incluzând orarele de funcționare ale agenților și diferențele de fus orar.
*** În anumite țări, serviciul de trimis bani nu este disponibil, clienții putând totuși primi bani.

Pagina Principală

Copyright © 2010, Garanti Bank