Cea ma Buna Dinamica a Creditarii

Garanti Bank a fost premiata pentru "Cea ma Buna Dinamica a Creditarii", in cadrul Galei "Bancheri de Top" organizata de trustul de presa Finmedia. Este o onoare pentru noi sa castigam acest premiu, ca o recunoastere a eforturilor echipei Garanti pentru a castiga increderea clientilor in produsele noastre de creditare. Premiul doveste faptul ca avem oferte competitive si ca trebuie sa continuam sa ne mentinem avantajele pe piata locala.

Cel Mai Bun Credit Ipotecar

În cadrul Galei Anuale a Asociaţiei Române a Brokerilor de Credite (ARBC), organizată în martie 2017, Garanti Bank a primit premiul pentru "Cel Mai Bun Credit Ipotecar".

Premiul "e-mobile banking"

Ȋn cadrul Galei Premiilor eFinance, organizată de către Grupul de presă Finmedia în ianuarie 2017, Garanti Bank a fost premiată la categoria "e-mobile banking", pentru lansarea aplicaţiei de mobile banking, Mobile Me, în 2016.

Mobile Me este o aplicaţie disponibilă atât pentru iOS, cât şi pentru Android. Aplicaţia permite utilizatorilor să îşi gestioneze rapid şi eficient finanţele 24/7, să vadă istoricul tranzacţiilor oricând şi de oriunde, să facă transferuri, să plătească facturi, etc.

Gala Premiilor Revistei Piața Financiară

Ȋn cadrul "Galei Premiilor Revistei Piața Financiară", în decembrie 2016, Garanti Bank a primit 2 noi premii:

"Produsul Bancar al Anuluit" pentru Bonus Card

"Banca Anului in Risk Management"

Gala Învingătorii Crizei

Garanti Bank a fost desemnată de către public ca fiind cea mai bună instituție financiară care a reușit să își gestioneze cu succes activitatea în anii de criză.

Premiul a fost acordat în cadrul Galei “Învingătorii Crizei”, un eveniment organizat de ziarul Bursa, în noiembrie 2016, cu scopul de a aduce în prim-plan companii din diferite industrii, care au implementat strategii ce le-au asigurat succesul în perioada crizei economice. Pentru Garanti Bank, acesta este unul dintre cele mai importante premii primite anul acesta, întrucât este rezultatul votului publicului.

Client Constant

Premiul pentru “Client constant” a fost acordat băncii în cadrul evenimentului “7 ani de antreprenoriat social marca ViitorPlus”, organizat de către Asociaţia ViitorPlus pentru a marca șapte ani de când derulează două programe de economie socială, Atelierul de Pânză și Recicleta.

Bancherul Anului

Ȋn cadrul Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame 2016”, organizată de cunoscuta revistă Business Arena în luna noiembrie, domnul Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank România, a primit premiul pentru “Bancherul Anului”.

Acordarea acestui premiu reprezintă o recunoaştere a abilităţilor deosebite de leadership ale domnului Tandogan, reflectate în rezultatele obţinute, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

Best Consumer Digital Bank în România

Ȋn cadrul celei de-a 17-a ediţii a competiţiei "World's Best Internet Banks", organizate de către prestigioasa revistă Global Finance, Garanti Bank Romania a fost premiată, pentru al patrulea an consecutiv. Juriul ne-a acordat premiul pentru "Best Consumer Digital Bank in Romania". Câştigătorii au fost desemnaţi în urma evaluării efectuate de către un juriu specializat, format din reprezentanţi ai Infosys, lider global în consultanţă, tehnologie şi outsourcing, şi din membrii echipei editoriale a Global Finance. Băncile câstigătoare au fost selectate pe baza următoarelor criterii: importanţa strategiei de a atrage şi deservi clientii online, succesul în a face clienţii să folosească produsele web, creşterea numărului de clienţi online, varietatea ofertei, dovada tangibilă a beneficiilor câstigate de pe urma initiaţivelor pe internet, funcţionalitatea şi designul website-ului.

Responsabilitate Socială

Ȋn cadrul Galei CSR Romanian Awards, Garanti Bank a primit premiul pentru "Responsibilitate Socială", la categoria "Mediu". Această distincţie ne-a fost acordată pentru proiectele derulate prin WWF Bonus Card, cardul nostru de credit emis în parteneriat cu Worldwide Fund for Nature Romania (WWF). Prin lansarea, în 2010, a WWF Bonus Card, ne-am dorit să ne implicăm în protecţia mediului. Astfel, la fiecare tranzacţie achitată cu acest card, Garanti redirecţionează 0,5% din suma respectiva către WWF România, pentru sprijinirea activităţilor desfăşurate la nivel local.

Cea mai mare rată de creștere a valorii medii tranzacționate de persoanele juridice

Ȋn cadrul Galei e-Finance, organizate în aprilie 2016, de către Trustul de Presa Finmedia, Garanti Bank a fost premiată pentru serviciul de internet banking - Garanti Online. Juriul ne-a acordat această distincţie pentru cea mai mare rată de creştere a valorii medii tranzacţionate de persoanele juridice, în 2015.

Cel Mai Bun Manager de Dezvoltare

Ȋn cadrul Galei "Excelenţă în Management", organizate de ziarul Capital, Cagri Memisoglu - Director General Adjunct Garanti Bank, a primit premiul II, la categoria "Cel Mai Bun Manager de Dezvoltare".

Cel Mai Bun Credit Ipotecar

In cadrul primei ediţii a Galei Anuale a Asociaţiei Române a Brokerilor de Credite (ARBC), Garanti Bank a primit premiul pentru "Cel Mai Bun Credit Ipotecar". Pe parcursul serii au fost premiate inovaţia, realizările şi activitatea instituţiilor financiar-bancare care au contribuit în 2015 la dezvoltarea şi consolidarea parteneriatelor şi la creşterea calităţii serviciilor financiare..

Cea Mai Dinamică şi Inovatoare Bancă

Ȋn cadrul Galei "Premiile Nine O'Clock 25 de ani", organizate de cotidianul în limba engleză "Nine O'Clock", Garanti Bank a primit premiul pentru "Cea Mai Dinamică şi Inovatoare Bancă", în cadrul secţiunii "Bănci şi Servicii Financiare". Motivaţia juriului Nine O'Clock pentru acordarea premiului a venit ca o recunoaştere a "eforturilor noastre de consolidare a rolului Garanti Bank ca jucator principal pe piaţa bancară românească, pentru dezvoltarea imaginii băncii, într-un mediu financiar extrem de competitiv"..

e-network

Ȋn cadrul Galei Premiilor e-Finance 2016, organizate de Trustul Finmedia, Garanti Bank a primit premiul pentru “e-network”. Motivaţia juriului e-Finance pentru acordarea acestei distincţii a venit ca o recunoaştere a faptului că Garanti este singura bancă din sistem care în decurs de 5 ani (2010 - 2015) a reuşit să-şi dubleze numarul de bancomate, constituind unica reţea formată integral din ATM-uri inteligente – BancoSmart.

Most Trusted Bank

Ȋn cadrul “Galei Premiilor Revistei Piaţa Financiară”, Garanti Bank a fost desemnată “Most Trusted Bank”.

Punem întotdeauna accent pe a ţine pasul cu aşteptările clienţilor noştri, pe a le înţelege nevoile şi pe construirea loialităţii în randul lor. Premiul pentru “Most Trusted Bank” reprezintă, în acest sens, o confirmare a faptului că reuşim să fim parteneri financiari de încredere.

Cea Mai Bună Strategie Bancară

Ȋn cadrul Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame 2015”, organizate de prestigioasa revistă Business Arena, Garanti Bank a primit premiul pentru “Cea Mai Bună Strategie Bancară”.

Motivaţia juriului Business Arena pentru acordarea premiului vine ca o recunoaştere a “gândirii noastre strategice, concentrată pe inovaţie şi oferirea unor soluţii de finanţare personalizate, într-un sector extrem de competitiv”.

Best Online Banking

Ȋn cadrul Galei “Forbes 100 Cool Brands”, Garanti Bank a primit premiul pentru “Best Online Banking”.

Ȋn contextul în care sistemul bancar trece printr-un proces de digitalizare, ne-am concentrat, în acest sens, să aducem pe piaţă produse şi servicii care să se potrivească noilor cerinţe de pe piaţă.

"Dinamică depozite" și "Dinamică sold credite"

Finmedia şi Piaţa Financiară au păstrat şi în 2016 tradiţia de a organiza "Gala Bancheri de Top", menită să premieze rezultatele anilor anteriori ale companiilor din domeniul bancar. Ȋn cadrul celei de-a VIII-a ediţii, Garanti Bank a primit 2 premii:

- Categoria ECONOMISIRE, "Dinamică depozite"

- Categoria CREDITARE, "Dinamică sold credite"

Cea mai buna institutie financiara

Ȋn cadrul Galei Oskar "Premiile Capital" 2015, organizate de prestigioasa revista Capital, care a avut loc pe 27 mai, Garanti Group a fost nominalizat la Categoria "Cea mai buna instituţie financiară" şi desemnat castigator, dintr-un top de 10 organizaţii financiare reputabile, fiind laureat cu premiul al doilea.

"Best Consumer Digital Bank in Romania" și "Best Integrated Consumer Bank Site in Central & Eastern Europe

Ne face placere să vă anunţăm ca în cadrul "2015 World's Best Internet Banks Competition", organizate de către prestigioasa revista Global Finance, Garanti Bank a fost premiată, pentru a treia oară consecutiv. De această data, juriul ne-a acordat premiile pentru "Best Consumer Digital Bank în Romania" şi pentru "Best Integrated Consumer Bank Site in Central & Eastern Europe". Evaluarea a fost efectuată de către un juriu specializat, format din reprezentanţi ai Infosys, lider global în consultanţă, tehnologie şi outsourcing, şi din membrii echipei editoriale a Global Finance.

Cea mai mare rată de creştere a valorii medii tranzacţionate de persoanele juridice în 2014

Ȋn cadrul celei de-a VII-a ediţii a Galei Premiilor Online Banking, organizate de trustul Finmedia, serviciul nostru de internet Banking - Garanti Online, a fost premiat pentru "Cea mai mare rată de creştere a valorii medii tranzacţionate de clienţii persoane juridice în 2014". Evenimentul a marcat împlinirea a 15 ani de la lansarea primului serviciu de internet banking din sistemul bancar românesc.

Produsul Bancar al Anului

Ȋn cadrul "Galei Premiilor Revistei Piaţa Financiară", Garanti Bank a fost premiată la Categoria "Produsul Bancar al Anului (finanţări corporate)".

Silver Award for Excellence"

Ȋn cadrul celei de-a XII-a ediţii a Galei "Romanian PR Awards", campania de comunicare în social media, "SEQR the City", a primit premiul "Silver Award for Excellence". "SEQR the City" a fost campania de promovare a SEQR - soluţia de plată cu smartphone-ul, rapidă, uşoară şi sigură, lansată în 2013 de Garanti Bank şi Seamless.

Bancherul Anului

Ufuk Tandogan, CEO Garanti România, a primit premiul pentru "Bancherul Anului", în cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame 2014", organizate de prestigioasa revistă Business Arena. Acest premiu reprezintă o recunoaştere a "abilităţilor deosebite de leadership ale dânsului, reflectate în rezultatele obţinute, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung".

"Cea mai mare pondere a clienţilor persoane fizice din totalul clienţilor băncii” şi “Primul serviciu naţional de internet banking prin care se pre-aprobă solicitările de credit în timp real"

Ȋn cadrul celei de-a VI-a Ediţii a Galei Online Banking organizate de către Finmedia, serviciul nostru de internet banking - Garanti Online, a fost premiat pentru “Cea mai mare pondere a clienţilor persoane fizice din totalul clienţilor băncii”, dar şi pentru “Primul serviciu naţional de internet banking prin care se pre-aprobă solicitările de credit în timp real” (iLoanU).

Banca Anului 2013

Ȋn cadrul Galei "Persons of the Year 2013", organizate de publicaţia Nine O'Clock, Garanti Bank a primit premiul "Banca Anului 2013", pentru cea mai dinamică şi inovatoare bancă, pentru cea mai reuşită dezvoltare pe piaţa locală şi pentru cele mai de succes proiecte de finanţare în anul 2013. .

Cea mai Inovatoare Bancă a Anului 2013

Ȋn cadrul Galei Premiilor Piaţa Financiară, Garanti Bank a primit premiul pentru "Cea mai Inovatoare Bancă a Anului 2013". Acest premiu reprezintă o recunoaştere a faptului că Garanti Bank este percepută ca fiind una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, fiind mereu cu un pas înainte atunci când vine vorba de a anticipa nevoile clienţilor. Având întotdeauna ca prioritate confortul clienţilor, serviciile, produsele şi soluţiile oferite sunt create conform necesităţilor acestora. Astfel, am lansat unele dintre cele mai inovatoare produse financiare de pe piaţa locală, cum ar fi soluţia de plată SEQR şi platforma de solicitare Credite, iLoanU.

Banca Anului pentru produsele şi serviciile adresate clienţilor IMM-uri

Ȋn cadrul Galei Financial Leaders` Hall of Fame 2013, organizate de publicaţia Business Arena, Garanti Bank a primit premiul "Banca Anului pentru produsele şi serviciile adresate clienţilor IMM-uri". Acest premiu reprezintă o recunoaştere a eforturilor susţinute pe care le-am făcut pentru a veni în sprijinul antreprenorilor şi IMM-urilor, pe care îi considerăm reali parteneri, iar succesul lor este şi succesul nostru.

Special Care

Garanti Bank a fost premiată în cadrul Galei Cards 2013, organizate de FinMedia, la categoria “Special Care”, pentru extinderea beneficiilor Bonus Debit Card şi pentru categoria pensionarilor. După atenţia specială arătată în timp clienţilor de retail în general, Garanti Bank a inţeles să se adreseze şi pensionarilor din România, care, din aprilie 2013 pot folosi cardul de debit Bonus Debit Card pentru încasarea şi gestionarea pensiei.

Best Consumer Internet Bank in Romania si Best in Social Media in CEE Region

Garanti Bank a fost premiată de către prestigioasa revistă Global Finance pentru "Best Consumer Internet Bank in Romania" şi "Best in Social Media in CEE Region". Cele două distincţii au fost acordate în cadrul "2013 World's Best Internet Banks Competition".

Evaluarea a fost realizată de către un juriu exigent de la Infosys - lider global în consultanţă, tehnologie şi outsourcing, şi de către echipa editorială a Global Finance, pe baza unor criterii precum: importanţa strategiei de a atrage şi deservi clienţii online, succesul în a face clienţii să folosească produsele web, creşterea numărului de clienţi online, varietatea ofertei, dovada tangibilă a beneficiilor câştigate de pe urma iniţiativelor pe internet.

Ȋn cadrul celei de-a VI-a ediţii a Galei Bancheri de Top, organizate de Finmedia, Garanti Bank a primit două premii pentru rezultatele din 2012, respectiv: "Cea mai bună dinamică a capitalurilor în perioada de criză" şi "Cea mai bună dinamică pe partea de creditare"..

Cea mai mare creştere a numărului global de tranzacţii” şi “Cea mai constantă creştere a valorilor tranzacţionate

Ȋn cadrul celei de-a V-a Ediţii a Galei Online Banking organizate de către Finmedia, serviciul nostru de internet banking - Garanti Online, a fost premiat pentru "Cea mai mare creştere a numărului global de tranzacţii (42%) şi cea mai constantă creştere a valorilor tranzacţionate în 2012 (peste 50% în cazul persoanelor fizice şi juridice)".

Ȋn cadrul evenimentului "Persons of the Year 2012 Awards" organizat de revista Nine O'Clock, bancomatele inteligente Garanti Bank au primit un premiu special pentru "Complexitatea tranzacţiilor efectuate de clienţi şi non-clienţi, atât cu card, cât şi fără card".

Cea mai bună strategie bancară

Garanti Bank a fost premiată în cadrul celei de-a 12-a ediţii a Galei "Financial Leaders' Hall of Fame Awards 2012", organizate de către revista Business Arena, pentru "Cea mai bună strategie bancară".

Garanti Bank este recunoscută pe piaţă pentru inovaţie şi dinamism, două elemente fundamentale ce reuşesc să o diferenţieze de celelalte instituţii financiare.

Garanti Bank a primit în luna iulie 2012, un prestigios premiu, respectiv premiul pentru "Cea mai spectaculoasă creştere sistemică a activelor şi fondurilor proprii: Cea mai Bună Bancă".

Acest premiu, acordat de către Finmedia, un grup media de top din România, recunoaşte rezultatele pozitive înregistrate de Garanti Bank pe piaţa bancară locală.

Cel mai bun sistem de plată a facturilor din Europa Centrală şi de Est

Serviciul de internet banking Garanti Online a fost desemnat "Cel mai bun sistem de plată a facturilor din Europa Centrală şi de Est” în cadrul premiilor anuale organizate de prestigioasa revistă Global Finance. Premiul a fost acordat în urma unei analize complexe realizate de echipa redacţională a publicaţiei Global Finance şi a avut la bază criterii precum eficienţa strategiilor de atragere şi deservire a clienţilor în mediul online şi complexitatea funcţionalităţilor oferite.

Cea mai dinamica banca, cu cea mai spectaculoasa ascensiune in topul bancar din 2010

Rezultatele excelente obţinute de Garanti Bank în 2010 au fost apreciate la cel mai înalt nivel în cadrul Galei "Bancheri de Top", organizate în data de 21 iulie 2011 de către Finmedia. Garanti Bank a fost premiată drept "Cea mai dinamică bancă, cu cea mai spectaculoasă ascensiune în topul bancar din 2010". Distincţia a ţinut cont de creşterile semnificative înregistrate de bancă la nivelul celor mai importanţi indicatori financiari: 73% creştere a activelor, credite cu peste 45% mai mari, depozite dublate.

Cea mai bună promovare

Gala Premiilor No-Cash, organizată pentru al 10-lea an consecutiv, a desemnat Garanti Bank drept câştigătoare la categoria "Cea mai bună promovare" pentru campaniile desfăşurate pentru cardul de credit Bonus Card. Aceste campanii au asigurat băncii creşteri importante în 2010 comparativ cu 2009: o creştere de 52% a portofoliului de carduri, cu 62% mai multe carduri active şi o evoluţie de 230% a numărului de tranzacţii. Acest premiu a fost oferit pe baza voturilor primite din partea unui juriu format din 32 reprezentanţi ai emitenţilor de carduri, schemelor de plată, procesatorilor de carduri şi furnizorilor de tehnologie.

Cel mai bun produs bancar al anului dedicat doctorilor

Produsul CrediMed a fost apreciat drept "Cel mai bun produs bancar al anului dedicat doctorilor", în cadrul Galei organizate de "Colegiul Medicilor din România", în iunie 2011. Această distincţie a fost acordată pe baza nominalizărilor făcute de publicul larg şi de voturile date de comunitatea medicilor.

e-Payments

În cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Galei Premiilor e-Finance, organizată în martie 2011, Garanti Bank a fost premiată în cadrul categoriei "e-Payments”, pentru sistemul de plăţi în timp real dezvoltat de bancă la sfârşitul anului 2010. Acest sistem a fost implementat în reţeaua de ATM-uri Garanti Bank din agenţiile băncii şi din magazinele Vodafone şi permite efectuarea instant a următoarelor operaţiuni: plata facturilor şi reîncărcarea cartelelor pre-plătite Vodafone. Un alt avantaj al acestui sistem de plăţi, unic pe piaţa românească este dat de accesibilitatea extinsă a acestuia, putând fi utilizat de oricine, indiferent că este client al Garanti Bank sau nu şi indiferent de modalitatea de plată aleasă: prin orice card de debit sau în numerar.

Cea mai activă bancă pe piaţa de carduri din România

În cadrul celei de-a XI-a ediţii a Cards Forum, organizată de Finmedia în octombrie 2010, Garanti Bank a fost premiată pentru evoluţia deosebită a activităţii de carduri înregistrată în primul semestru din 2010. Acest premiu a fost acordat în baza unei analize complexe realizate de revista e-Finance asupra evoluţiei portofoliului de carduri de debit şi credit, precum şi a tranzacţiilor achitate cu acestea. Distincţia primită este o recunoaştere suplimentară a eforturilor de a oferi în permanenţă clienţilor noştri facilităţi noi şi beneficii diversificate la cumpărăturile realizate cu cardurile emise de Garanti Bank.

Responsibilitate Socială

În cadrul Galei “CSR Romanian Awards 2017”, din aprilie 2017, Garanti Bank a primit premiul pentru „Responsibilitate Socială”, la categoria “Mediu”. Această distincție ne-a fost acordată pentru proiectele derulate prin WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din Romania, emis în 2010, în parteneriat cu Worldwide Fund for Nature Romania (WWF). Activitatea WWF pune accent pe protejarea speciilor aflate în pericol de dispariție și a habitatelor naturale ale Romaniei considerate a fi de importanță critică pentru bunăstarea oamenilor și a comunităților locale. Prin intermediul WWF Bonus Card, Garanti Bank redirecționează 0,3% din valoarea totală a tranzacțiilor efectuate de posesorii cardului către proiectele locale ale WWF.