Something you have never seen before:
Shopping for free!

Serviciul Magazine Partenere Bonus Card

În Magazinele Partenere Bonus Card clienții câștigă bonus pentru orice tranzacție efectuată, având posibilitatea de a achita cumpărăturile în rate fără dobândă.

Avantajele Magazinelor Partenere Bonus Card

 • Programul de loialitate Bonus Card

Deținătorii de Bonus Card vor câștiga bonus atât pentru tranzacțiile efectuate la Magazinele Partenere Bonus Card, cât și pentru cele efectuate la orice comerciant din lume. Bonusul acumulat va putea fi utilizat pentru cumpărături doar la Magazinele Partenere Bonus Card.

 • Rate fără dobândă

La Magazinele Partener Bonus Card clienții vor putea plăti în rate fără dobândă. Acest lucru va contribui la creșterea puterii de cumpărare a acestora și, implicit, la creșterea vânzărilor tale. Vei putea stabili numărul de rate fără dobândă oferit, pe care îl poți modifica în orice moment cu ajutorul terminalulului POS.

 • Credit de consum

Avantajosul credit de consum care se afla deja pe Bonus Card va contribui la creșterea vânzărilor. Clienții vor beneficia de această facilitate fără a solicita un credit de consum separat, indiferent de tranzacția pe care doresc să o efectueze la Magazinul Partener Bonus Card. 

 • Creșterea cotei de piață

Toate aceste avantaje si programele speciale de comunicare vor contribui la creșterea cotei tale de piață. Programul Bonus Card te ajută să câștigi noi clienți precum si clientii altor magazine, să te asiguri de loialitatea acestora prin cumpărături repetate și să îți crești vânzările prin campaniile Bonus Card. Totodată îți oferă posibilitatea de a participa la campanii menite să îi încurajeze pe clienți să cheltuiască mai mult.

 • Beneficiază de baza de date Bonus Card

Beneficiază de baza de date Bonus Card  și organizează campanii speciale pentru deținătorii de carduri. Îți vom pune la dispoziție rapoarte lunare pentru o analiză cât mai exactă a comportamentului clienților tăi.

 • Campanii comune

Bonus Card pregătește și desfășoară campanii comune cu Magazinele Partenere Bonus Card în permanență. Aceste campanii sunt inițiate în urma unei evaluări atente a segmentului avut în vedere, a condițiilor de piață și a noilor tendințe privind comportamentul consumatorilor. Bonus Card îi informează pe deținătorii de carduri despre aceste campanii, folosind toate mijloacele de comunicare corespunzătoare, în concordanță cu cerințele și obiectivele campaniei respective.

 • Platforma de comunicare Bonus Card

Adresează-te mai multor clienți gratis, folosind Platforma de Comunicare Bonus.

 • Sigla ta va fi inclusă în materialele de promovare.
 • Parteneriatul încheiat de tine cu Bonus Card va fi afișat pe site-ul www.bonuscard.ro.
 • Principalele campanii desfășurate de tine sunt incluse în broșura Bonus Flash, destinată în special campaniilor și inserată în cele mai importante ziare.
 • Trimite prin e-mail cele mai importante campanii ale tale unui număr mare de clienți.
 • Expune în magazinele tale materialele promoționale oferite de Garanti Bank.
 • Tehnologia Cip&PIN

Bonus Card, fiind primul card Cip&PIN din România, asigură avantaje deosebite prin promovarea unei strategii de marketing personalizate pentru fiecare client în parte. De asemenea, se vor reduce costurile generate Magazinelor Partenere Bonus Card în urma fraudelor. Datorită utilizării unui terminal de tipul Cip POS, nu vei fi afectat de frauda prin carduri cu bandă magnetică, utilizate frecvent pe piața din România.

 • Cerere de emitere Card de Credit disponibilă în Magazinele Partenere Bonus Card

Cererile de emitere Bonus Card vor fi la dispoziția clienților în toate Magazinele Partenere Bonus Card. Potențialii deținători de carduri vor putea lua aceste cereri din Magazinele Partenere Bonus Card și, după completare, le vor putea depune tot în aceste magazine.

Pentru informații detaliate și pentru a deveni Magazin Partener Bonus Card:
Contactează cea mai apropiată agenție Garanti Bank sau apasă aici pentru a-ți înregistra cererea.
Pentru a consulta lista agențiilor Garanti Bank, apasă aici.

Main Page

Copyright © 2010, Garanti Bank