Aplică

Cu Mobile ME învârţi totul pe degete. Instaleaz-o acum!

Poţi să numeşti ghinion faptul că data scadentă a facturii tale de curent pică exact în aceeaşi zi cu momentul în care eşti plecat în vacanţă în străinătate. Dacă un prieten îţi cere să-l ajuţi cu o sumă de bani exact atunci când eşti într-o excursie la munte, poţi spune că e ghinionist. Dar cu aplicaţia de Mobile Banking de la Garanti Bank toate momentele cu ghinion se trasformă în momente norocoase doar folosindu-te de smartphone-ul tău.

Descarcă Mobile ME şi vei rezolva toate problemele legate de plăţi oriunde, oricând, cu 0 costuri şi fără nicio taxa lunară. În plus, nu e nevoie să completezi niciun fel de formular. Doar descarci aplicaţia din App Store sau Google Play, te loghezi cu datele de identificare cu care o faci în Garanti Online şi începi să o foloseşti.

Cu Mobile ME ai nenumărate beneficii

 • Informaţii în timp real privind soldul conturilor tale deschise la Garanti Bank
 • Ai date şi informaţii privind tranzacţiile tale
 • Ai la îndemână informații despre Bonus Card
 • Poţi face tranzacţii din contul tău Garanti Bank către alte conturi
 • Poţi să-ţi plăteşti facturile şi să-ţi reîncarci cartelele preplătite
 • Îţi poţi plăti foarte uşor rata lunară pentru Bonus Card
 • Poţi face operaţiuni de schimb valutar

Plata facturilor lunare

Tenis, jogging, seriale preferate, o limbă străină nouă, o carte bună sau pur şi simplu leneveală. Acestea sunt doar o parte din lucrurile pe care ai putea să le faci în timpul pe care îl pierzi stând la cozi pentru a-ţi plăti facturile. Apreciază timpul tău liber mai mult şi începe să foloseşti Mobile ME. Cu ajutorul ei poţi plăti orice factură din contul curent sau din limita Bonus Cardului, în funcţie de fiecare tip de furnizor în parte.

Cum?

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi opţiunea „Debit Direct” din sub-meniul „Achitare facturi” şi să selectezi furnizorul pentru care vrei să închei un mandat electronic nou. Astfel, Garanti Bank va retrage din contul tău în fiecare lună, la data scadenţei, o sumă egală cu valoarea facturii de achitat şi o va transfera automat furnizorului respectiv.

Plățile pot fi efectuate din contul tău curent sau din limita disponibilă în Bonus Card, în funcție de setările pe care le-ai făcut. Poți să îți administrezi cu ușurință Direct Debit-urile, schimbându-le caracteristicile (suma maximă, contul curent sau Bonus Card-ul din care să se efectueze plata) sau anulându-le oricând vrei.

În cazul în care vrei să păstrezi controlul fiecărei plăţi lunare, poţi alege o altă opţiune din sub-meniul „Achitare facturi”, denumită „Iniţiere tranzacţie”, unde nu trebuie să completezi decât numărul de telefon sau codul de abonat, pentru ca plata să se realizeze instant.

Transferuri în Lei și în valută

În vremurile noastre, super eroi sunt cei care reuşesc să-şi rezolve totul pe loc, super repede, în timp ce economisesc timp. Care e super puterea lor? Mobile ME de la Garanti Bank, serviciul care le dă posibilitatea să-şi folosească conturile bancare în drum spre birou, în vacanţă la munţe, la mare sau în oricare alt loc din lumea asta în care îţi poţi folosi smartphone-ul. Descarcă aplicaţia şi:

 • Poţi transfera bani din contul tău în Lei de la Garanti către orice alt cont
 • Poţi de asemenea să transferi bani din contul tău în valută către un alt cont în valută de la Garanti Bank
 • Poți folosi opțiunea “Plăți frecvente” pentru a face orice plată recurentă mult mai rapid
 • Poţi face operaţiuni de schimb valutar

Top-up

Ţi s-a terminat creditul pe mobil? Poate sună ciudat, dar tot telefonul tău e cel care te va scoate din încurcătură. Cum? Cu Mobile ME. Descarc-o şi doar conectându-te la WiFi îţi vei reîncărca creditul pentru cartelă folosindu-te de telefonul mobil, oriunde ai fi.

Cum?

 • Selectează opțiunea “Top-up” din meniul “Plăţi”
 • Selectează operatorul (Vodafone, Orange, Telekom), introdu numărul de telefon mobil , precum şi valoarea dorită pentru reîncărcare (minim 4 EUR).

Suma pentru reîncărcare poate fi retrasă din contul curent sau din limita Bonus Card-ului.

Bonus Card

Eşti posesorul unui Bonus Card?

Încearcă să-l cunoşti mai bine şi îţi va deveni cel mai bun prieten pentru cumpărături. Tot ce trebuie să faci este să descarci Mobile ME şi te va ajuta să te menţii la curent cu tot ce trebuie să ştii despre Bonus Card.

Începe să foloseşti Mobile ME şi vei fi la curent cu:

 • Extrasul de cont pentru Bonus Card
 • Plată datorie
 • Avans numerar
 • Tranzacţii
 • Vizualizare sume blocate

Limite de tranzacționare Mobile ME

Tipul operațiunii Limită maximă per tranzacție Limită maximă zilnică Sumă minimă per tranzacție
Plăți Garanti Bank – Garanti Bank 100.000 Lei 100.000 Lei 1 Leu
Plăți în Lei Garanti Bank – Alte Bănci 100.000 Lei 100.000 Lei 1 Leu
Schimb valutar 100.000 Lei 100.000 Lei 1 Leu

 

Termene limită de primire a instrucțiunilor de plată Mobile ME

Tipul operațiunii Termene limită de primire a instrucțiunilor de plată Mobile ME
Plăți Garanti Bank – Alte Bănci în Lei de mică valoare (sub 50.000 Lei) 9:00-13:45
Plăți Garanti Bank – Alte Bănci în Lei de mare valoare (peste 50.000 Lei) 9:00-15:45
Plăți Garanti Bank – Alte Bănci în Lei instructate cu urgență (orice sumă) 9:00-15:45
Plăți Garanti Bank – Garanti Bank Non stop

Nota:

1. Instrucțiunile transmise de clienții băncii în aceeași zi, dar după orele limită precizate mai sus, vor fi considerate primite de către banca în urmatoarea zi lucrătoare.

2. Termenele maxime de execuție a instrucțiunilor primite de bancă sunt pentru plățile în Lei (T+1).

Unde: T- momentul acceptarii instrucțiunii de plată de către bancă

T+3, T+2, T+1 – perioada în zile lucrătoare de la momentul acceptării instrucțiunii de plată până la momentul creditării contului băncii beneficiarului.