Aplică

Când găsești cea mai bună soluție, viața se transformă într-un dans! Vino cu salariul la Garanti Bank și bucură-te de bani în plus, fără documente.

E simplu! Când viaţa îţi oferă noi oportunităţi, de ce să nu profiţi din plin? Dansează printre ele şi bucură-te de orice alegere ai face. Cu Creditul de Nevoi Personale de la Garanti Bank eşti liber să-ti îndeplineşti orice dorinţă.

Caracteristicile produsului
 • Plafon maxim de creditare și moneda: 90.000 Lei
 • Perioada maximă de creditare: 5 ani
 • Venitul minim necesar: 925 Lei/1 debitor sau 1.850 Lei/ 1-2 co-debitori
 • Se pot lua în considerare mai multe tipuri de venit: salariu, dividende, chirii etc.
 • Tip dobândă: fixă sau variabilă
 • Obținerea creditului este condiționată de constituirea și înscrierea la AEGRM a unei/unor ipoteci mobiliare asupra conturilor curente și, dupa caz, asupra creanțelor (dividende, chirii)
Avantajele tale
 • Ai banii rapid, fără documentație de venit, dacă ești salariat și veniturile tale sunt raportate la ANAF
 • Beneficiezi gratuit de Asigurarea de Protecție a Rambursărilor Creditului, care acoperă: pierderea involuntară a locului de muncă, deces (vezi detalii aici)
 • Beneficiezi de dobânzi preferențiale dacă alegi să îți încasezi salariul la Garanti Bank, astfel:
Moneda Tip dobândă Indicele de referinţă Marjă* Rata dobânzii (indice + marjă)** Comision de analiză dosar Comision de administrare lunară DAE
RON Fixă 7,50% 7,50% 200 20 RON 10,48%
RON Variabilă ROBOR 6M 5,10% 8.61% 200 20 RON 11.68%

*Marjele afișate sunt valabile dacă iți încasezi veniturile într-un cont la Garanti Bank.

**Rata dobânzii variabilă se actualizează de două ori pe an, în funcție de evoluția indicelui de referință: la 1 februarie şi 1 august, pe toată durata creditului.

Exemplu de calcul pentru oferta cu încasare salariu:

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 11.68%/an, pentru un credit de nevoi personale în valoare de 20.000 Lei pe o perioadă de 60 luni cu rambursare în rate egale. Dobânda este 8.61%/an, variabilă, formată din ROBOR la 6 luni + marja băncii 5.10%, comisionul de analiză este 200 lei, iar comisionul de administrare lunar este 20 lei. Valoarea ratei lunare este 419,33 Lei, iar valoarea totală plătibilă 26.171,11 Lei

Detalii despre structura de costuri (dobânzi, comisioane, alte taxe) aici.

E ușor să îl obții

Poți veni în oricare dintre sediile Garanti Bank sau poți aplica direct aici și vei fi contactat de către unul dintre colegii noștri.

Documente necesare*:

*În timpul analizei dosarului, reprezentanții băncii vă pot cere documente sau informații suplimentare.

Bine de știut

Aspecte pe care te rugăm să le iei în calcul la contractarea unui credit:

 • Veniturile tale pot varia. Te rugăm să te asiguri că vei putea achita ratele lunare, chiar și în cazul în care veniturile tale vor scădea.
 • În cazul creditului cu dobânda variabilă exista riscul de rată a dobânzii. Acest risc este generat de variația indicelui de referintă care intră în componența ratei dobânzii, ceea ce poate determina creșterea ratei dobânzii și majorarea sumei lunare de rambursat.